Marmara Trakya Kaeaeeniz ve Dogu Anadolu guzel rakamlar var. Ben sahsen bu cm lerin marmara ve karadeniz icin artabilecegini düşünüyorum. Deniz suyu sicakligi hala mevsime gore yuksek. DEK ler guclu olur
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
Vortexxx istiyoruzzz olurmu
-
off ya izmire karvyok of
-
graphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul-9.gif
Gfs ve paralel in sabah ciktisina aldanmayın. En sıcak 2 çıktısını vermiş. Öğlen ve akşam gfs coşar...
-
Vortexxx istiyoruzzz olurmu
Ecmwf vortex verdi zaten. Suan yanliz. Diger modellerin de oturmasi lazim.
-
Benim anladigim bir nokta var veri paylaşım konusunda endeksler ve veriler bizim için iyi olduğu yorumlaniyordu ama modeller farklı çıkıyor modelllrr verilere göre sekillenmiyormu
-
Benim anladigim bir nokta var veri paylaşım konusunda endeksler ve veriler bizim için iyi olduğu yorumlaniyordu ama modeller farklı çıkıyor modelllrr verilere göre sekillenmiyormu
Burda yapilan yorumlar ulke geneli icin yapilir. Sinoptiğin geneline bakmanizda fayda var. Modelleme tabiki de onemli ama genel bir degerlendirme yapmaniz daha iyi olur
-
Ecmf Kar Haritaları düşük çıkıyor genelde, geçtiğimiz 2 senedeki sistemlerde gördük. İstanbulun kuzeyindeki dekleri tam hesaplayamıyor.
Kuzey iç kesimler olarak 30cmleri devireceğiz gibi geliyor pazartesi akşamına kadar inş.
-
- Resmi Gönderi
Ecmf Kar Haritaları düşük çıkıyor genelde, geçtiğimiz 2 senedeki sistemlerde gördük. İstanbulun kuzeyindeki dekleri tam hesaplayamıyor.
Kuzey iç kesimler olarak 30cmleri devireceğiz gibi geliyor pazartesi akşamına kadar inş.
Daha değişir 2-3 gün kala netleşir hemen sevinip üzülmeyelim
-
- Resmi Gönderi
Artık oturmaya başlar sistemcigimiz :))
-
Bu kişi hıc hatırlamak istemiyecez galiba bu gidisatla
-
-
-
Bakalım her şeyi bozan 1020 nereye konumlanacak
-
- Resmi Gönderi