Arkadaşlar şimdi ateş etmicezde ne zaman edicez
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
forum niye sessiz anlam veremedim
-
forum niye sessiz anlam veremedim
Nazar değmesin 240 ı bekleyelim
-
Arkadaşlar şimdi ateş etmicezde ne zaman edicez
Mermileri devamina sakla 😊
-
Of ya, yine attı sistemi İtalya'ya. Her sene ve her sistemde bu handikabı yaşıyoruz. Ülkemiz yine kırıntılarla idare edecek. Arkadaşlar ben böyle okudum bu akşamki Ecmwf verilerini yanılıyor muyum acaba.
-
-
Of ya, yine attı sistemi İtalya'ya. Her sene ve her sistemde bu handikabı yaşıyoruz. Ülkemiz yine kırıntılarla idare edecek. Arkadaşlar ben böyle okudum bu akşamki Ecmwf verilerini yanılıyor muyum acaba.
Aynen oyle napalim bahtimiz kara 😭😁
-
Yanılıyorsun son 2 sayfayı iyi kontrol et
-
bir sistem hazırlığı daha var sobirya koridoru kapandi. Bakalim ikincisi nolacak
-
Sen bence ecmwf sabah güncellemesinde kalmışsın
-
-
yukarda fena bi şeyin hazırlığı var. Sibiryaya toplaniyor soğuklar . azor polar koridoru acmaya çalışacak. Model sonunda sinyali çakar. Bu sistemi yasarken babazillayi beklemek güzel olur😎
-
192 izobar dizilimi çok güzel
-
192 izobar dizilimi çok güzel
Ne açıdan?
-
-