Sinan abi burdayım da sistemi gene vermedi ki bize üstümüzde asılı kaldı ve senin söylediğin tarihlerde abi soğuk yetersiz kaldı ve abi çok kısa sürüyo
9 13 arasında nasıl soğuk yetersiz hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi burdayım da sistemi gene vermedi ki bize üstümüzde asılı kaldı ve senin söylediğin tarihlerde abi soğuk yetersiz kaldı ve abi çok kısa sürüyo
9 13 arasında nasıl soğuk yetersiz hocam
Sinan abi burdayım da sistemi gene vermedi ki bize üstümüzde asılı kaldı ve senin söylediğin tarihlerde abi soğuk yetersiz kaldı ve abi çok kısa sürüyo
ya hocam yeterr sistem gelmedi diyip duruyorsun sabahtan beri sıktı artık.
Tam olarak ne istiyorsun yazar mısın
Bizde bilelim olur mu belki kısmetine olur
İnşaALLAH
Hocam yetersiz Sinan abi -18 diyor ama bizde -18 yok hocam ve süresi kısa hadi onu geçtim sonrasında bir baba sistem gözüktü o hiç giremiyor. İşte o sıkıntı asıl soğukları o yapar işte
O soğuklar gelse 10 günü rahat var
kontrol baya baya iyi
Hocam yetersiz Sinan abi -18 diyor ama bizde -18 yok hocam ve süresi kısa hadi onu geçtim sonrasında bir baba sistem gözüktü o hiç giremiyor. İşte o sıkıntı asıl soğukları o yapar işte
Sinan üstat dedi diye kesin gelecek şeklinde bir şart mı var? Hava olaylarını belirleyen Allah'tır.Sinan hocanın yaptığı bir tahmindir sadece,tutar veya tutmaz.Ha sinan hocanın yaptığı tahmin inşallah tutar ve gelir.Çok ihtiyacımız var o ayrı. yosun
Arkadaş buzul çağı istiyor herhalde
Model konusunu meşgul etmeyelim, sohbet konusundan devam edelim.
Tam olarak ne istiyorsun yazar mısın
Bizde bilelim olur mu belki kısmetine olur
İnşaALLAH
Hocam istediğim o üzerimizde asılı kalana morların bize inmesiydi ben onları bekledim hocam tek istediğim bir hafta veya 2 hafta o morlar bizde kalsin günlerce kar yağsın
GFS öğle güncellemesi tamamlanmıştır. Beğeni atan,yorumlayan ve bana puan atanbütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Harika ve heyecanlı bir güncelleme oldu umarım ısrarcı olmaya devam eder. ❤
Eline emeğine sağlık, sağolasın. Sinan başkan puanı yollamış bile.
Takip beğeni ve yorumlarda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
Biraz kaçırdık takibi ama değişen pek bir şey yok..İsyan yine devam ediyor.
Hayırlısı olsun ne diyelim
Eline emeğine sağlık, sağolasın. Sinan başkan puanı yollamış bile.
Takip beğeni ve yorumlarda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
Biraz kaçırdık takibi ama değişen pek bir şey yok..İsyan yine devam ediyor.
Hayırlısı olsun ne diyelim
Sağolasın da Sinan başkanın verdiği puan GFS'yi yola getirdim diye seninkine de hayır demem dayı
Yağışı kısmasaymış iyiymiş
Akşam güncellemesini paylaşabilecek dostumuz var mıdır ?