Böyle bir güncellemeyi kimse beklemiyordu ama her zaman söylerim Ecmwf akşam güncellemesinde genelde bozar sabah sistemi getirir sıkmayın canınızı
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
Ne yanı 1000 derece fark var
Mesela yagmur kar gibi
-
- Resmi Gönderi
Demek ki her zaman ecmwf gfs yi kendine çekmiyormuş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bundan sonra gfs kral oldu.
-
Yalnız Ecmwf nin bu çıktı GFS den daha kötü
-
bundan sonra gfs kral oldu.
Bence en iyi model ukmo ve navgem 'dir.
-
- Resmi Gönderi
Yalnız Ecmwf nin bu çıktı GFS den daha kötü
O zaman ecmwf tutarlılığını savunanlar olursa hepsine hatırlatırım gfs yi kötülediklerini
-
Hepsi cop model Sinan abi var ben tek gecerim
-
O zaman ecmwf tutarlılığını savunanlar olursa hepsine hatırlatırım gfs yi kötülediklerini
Ben GFS yi hala sevmiyorum Ecmwf hiç soğukları yüceltmedi aynı çizgide devam etti batıladı doğuladı sadece ama GFS neler neler yaptı yok italyadaki siklonlar falan kim kazanır bilmiyorum ama Ecmwf hala benim için kraldır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Soğukları git gide zayıflatıyorlar peki neden ?
var mı cevabı olan bir model yorumcu arkadaş
-
Artık gerçeklerle yüzleşip kabul etmemiz gerekiyor beyler
-
Model sonu yazmak bile içimden gelmedi neyse hayırlısı olsun GFS gece güncellemesinde görüşmek üzere
-