- Resmi Gönderi
Gfs kim dize getiricek akşam güncellemesinde
Herkes sanırım kar kovalıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs kim dize getiricek akşam güncellemesinde
Herkes sanırım kar kovalıyor
Ecmwf güncellemesi bende kimse almadıysa
Ecmwf güncellemesi bende kimse almadıysa
cmbrn41 demişti Sanki abim
Bu emojiden sonra avrupa modelini iyice merak etmeye başladım
Masada mıyız?
Masada mıyız?
Masa biziz genelde
Vaziyet alın buralar karışıcak
Görmedim abicim kusura bakmayın. Athena sizdeyiz hocam
Yok hocam eğer siz benden önce yazdıysanız sizdeyiz
Yok hocam eğer siz benden önce yazdıysanız sizdeyiz
Öyle olmuş sanırım hocam bendeyiz o zaman ama siz de paylaşmak isterseniz paylaşabilirsiniz sorun değil benim için. Amacımız ortak sonuçta
Öyle olmuş sanırım hocam bendeyiz o zaman ama siz de paylaşmak isterseniz paylaşabilirsiniz sorun değil benim için. Amacımız ortak sonuçta
Yok yok sıkıntı değil önce sen yazmışsın. Bende gfs gece güncellemesini paylaşırım sıkıntı yok
Yok yok sıkıntı değil bende gfs gece güncellemesini paylaşırım sıkıntı yok
Tamamdır hocam, 12 dk sonra başlıyoruz
Bursa için ünlü meteorolog 50 cm lere ulaşabilir 3 GÜNÜN toplamı diyor bursalilar pazar akşamından itibaren il geneli olarak uçuşa geçiyoruz hazirmisin iz??
Evet dinledim şimdi bende kendisini fakat tam olarak emin değil yağışın bursa ile sınırlı kalacagindan. Güney marmamara özelinde kar almayacak yerlere deginmedi ve konuşma uslubundan kafasınin karışık olduğu anlaşılıyor evet 50 cm diyor lakin görünüyor diyor daha tam netlestirmemis kendiside yoksa daha fazla üzerinde durur daha Fazla vurgu yapar sağından solundan dolaşır tekrarlarını eklerdi. Alçağın ilk hamlesini bekliyor sistemin potansiyeli daha büyük, ve arkasındaki ekranda yağışın daha geniş alanları etkilediği görünüyor simülasyon da oraları atlamış risk almamış. Ben tahmininin yarın Çanakkale in doğusu balıkesir dolaylari kuzey iç ege ve Bursa in doğu ve kuzeyin de içine alacak şekilde düzce Zonguldak Kastamonu Gümüşhane riskli bölgeler ekleyecek şekilde değişeceğini tahmin ediyorum. Temennimde bu yönde ve hafta ortasına doğru Marmaranin doğusu ve İstanbul taraflarında biseyler koparma ihtimali üzerindeyim bir yandan diğer bölgeleri yazmıyorum iç kesimler zaten cepte bu gece çok önemli Sistemi alırsak sağlam alırız, artık söz siklonun konumunda