Şu yağışı alan yer kara doyar şuan Avrupa yakası batısı şanslı yerler. Esenyurt sınır kalıyor.
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu yağışı alan yer kara doyar şuan Avrupa yakası batısı şanslı yerler. Esenyurt sınır kalıyor.
Anadolu yakasında soguk girmemiş oluyor bu saate çok üzücu
-
Hocam az bolgecilik olucak ama Eskişehir'de için neler olur.acaba
-
Anadolu yakasında soguk girmemiş oluyor bu saate çok üzücu
Anadolu yakası maalesef kötü deklere kaldı şansımız
-
Az daha doğulasa Anadolu da kurtarabilir ama İzmit olarak bi bardak soğuk su içmemiz gerekecek sanırım
-
>>>WinteR<<< hocam küçükçekmece sınırda kalıyor düşünceleriniz nedir?
-
Hocam az bolgecilik olucak ama Eskişehir'de için neler olur.acaba
Eskişehir hazıt kıta yağışı bekler sıcaklık sorunu yok. Pazar pazartesi orta seviye yağış var
-
Geçen senede aynıydı bu senede şu rize sochi abazya Batum arasında ne var oraya soğuk inmiyor geçen senede aynıydı kompresör le rize den üfleyecem 😄😄
-
-
Az daha doğulasa Anadolu da kurtarabilir ama İzmit olarak bi bardak soğuk su içmemiz gerekecek sanırım
Fakirin yüzü güler mi😢😢
-
>>>WinteR<<< hocam küçükçekmece sınırda kalıyor düşünceleriniz nedir?
1-2 km ile kaçırma şansınız olabilir ne yazık ki dua edelim dogulasın. Biz Anadolu yakası olarak ümidimiz gitti benim konum azda olsa şanslı Aydos yakını
-
1-2 km ile kaçırma şansınız olabilir ne yazık ki dua edelim dogulasın. Biz Anadolu yakası olarak ümidimiz gitti benim konum azda olsa şanslı Aydos yakını
Teşekkür ederim hocam. 1 - 2 km ile kaçırırsam çok üzülürüm.
-
Teşekkür ederim hocam. 1 - 2 km ile kaçırırsam çok üzülürüm.
Bizde oda yok 1-2 km bin arabaya git 😄 sevinir.
-
-