Bence akşama göre düzelme var
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
windy premium aldım dayanamadim
-
5 inde batılı olan görüntü 6 sında doğulu göründü
-
5 inden ve 6 nın sabahından birşey beklemeyin derim kıyılar için özellikle onun dışında iç ve yüksek kesimler kar olarak alır sakin olun yani.
Zaten belliydi soğukların çekileceği dünden farketmiştik. 6 7 ve 8 i kötü olmamasını umut edelim dua edelim derim.
-
Akşama göre daha doğulu
-
-
cmbrn41 hocam artık güncellemeler sende.Mis gibi doğulatıyon işte
-
Karadeniz için soğukları güçlendirmiş akşama göre
-
DEK’ler fena.
-
Delirttiniz lan beni gelme ulan n gelirsen adam değilsin gelmeeeee git keferelere bayram etsinler şu halimize bak be kaç gündür bizle dalga geçiyor gün yaklaşıyor uzaklaşıyor tam geldi diyoz sıcaklık gidiyor yağışı geliyor soğuğu gidiyor soğuğu geliyor YAĞIŞ olmuyor yeter ben bu saatten sonra metoroloji hayatıma son veriyorum afrikaya taşınıyorum orda yaşayacam güneşten yanıp zenci olcam herkes hakkını helal etsin ben gidiyorum hadi eyvallah..
-
cmbrn41 hocam artık güncellemeler sende.Mis gibi doğulatıyon işte
En başlarda her aldığımda italya'ya gidiyordu :D
-
Rüzgar durumuna bakayım nasilmis
-
windy premium aldım dayanamadim
sizinde önemli tahminlerinizi iple çekiyoruz hocam
-
Delirttiniz lan beni gelme ulan n gelirsen adam değilsin gelmeeeee git keferelere bayram etsinler şu halimize bak be kaç gündür bizle dalga geçiyor gün yaklaşıyor uzaklaşıyor tam geldi diyoz sıcaklık gidiyor yağışı geliyor soğuğu gidiyor soğuğu geliyor YAĞIŞ olmuyor yeter ben bu saatten sonra metoroloji hayatıma son veriyorum afrikaya taşınıyorum orda yaşayacam güneşten yanıp zenci olcam herkes hakkını helal etsin ben gidiyorum hadi eyvallah..
Ahahah son zamanlarda benim mental sağlık😂😂
-
-