ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA

• Delirttiniz lan beni gelme ulan n gelirsen adam değilsin gelmeeeee git keferelere bayram etsinler şu halimize bak be kaç gündür bizle dalga geçiyor gün yaklaşıyor uzaklaşıyor tam geldi diyoz sıcaklık gidiyor yağışı geliyor soğuğu gidiyor soğuğu geliyor YAĞIŞ olmuyor yeter ben bu saatten sonra metoroloji hayatıma son veriyorum afrikaya taşınıyorum orda yaşayacam güneşten yanıp zenci olcam herkes hakkını helal etsin ben gidiyorum hadi eyvallah..

Jdjdjddmkdmddkkdkdk abi kahkaha attım hakkını helal et

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Yeter.bende tahmin yapmıyorum 4 kalaya efsane çıktılar sonra doğu batı yağış soğuk

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"

• Arkadaşlar ayın 5 ve 6 sında da kar var lakin iç ve yüksek kesimlerinde bu oran daha yüksek olur -12 ler girmedi diye üzülmeyin yani soğuklar yeterlı kıyılar yağmur alır sadece. tabi hocalarımız daha iyi bilirler

...

• İstanbul Avrupa yakasından doğu karadenize kadar yağışlar mükemmel birde kıyılar için soğuk yeterli seviyeye inerse ... B)

• Bunada şükür hiç gelmemesinden iyidir sabah GFS ve ECMWF baya önemli hale geldi

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• windy premium aldım dayanamadim

Aylık almışsındır herhalde kış bitti kış

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Delirttiniz lan beni gelme ulan n gelirsen adam değilsin gelmeeeee git keferelere bayram etsinler şu halimize bak be kaç gündür bizle dalga geçiyor gün yaklaşıyor uzaklaşıyor tam geldi diyoz sıcaklık gidiyor yağışı geliyor soğuğu gidiyor soğuğu geliyor YAĞIŞ olmuyor yeter ben bu saatten sonra metoroloji hayatıma son veriyorum afrikaya taşınıyorum orda yaşayacam güneşten yanıp zenci olcam herkes hakkını helal etsin ben gidiyorum hadi eyvallah..

Adam hücum marşıyla hücuma kalktı iki model delirttiniz be adamı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mustafa28 (4 Şubat 2023 00:03).