ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Çok kötü yb var
-
- Resmi Gönderi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline emeğine sağlık abim
-
Tüm Avrupayı yb kapladı
-
- Resmi Gönderi
Daha güneyli ve doğulu geldi
-
sibirya yb inşallah bizimle ay sonuna doğru
Hep Karadenize gidiyor yeter ama batıya gelsin 1 kerede
-
sibirya 1 ay blokajla kalsa keşke turkiyede
-
- Resmi Gönderi
sibirya 1 ay blokajla kalsa keşke turkiyede
Neyi nereye istiyoruz bak hele salih..
Genel yazma İzmir alsın ne alacaksa bize de gelmesin,o sıkıntılı bölgemize de gelmesin.
Az daha dikkat et mesajlara
-
Neyi nereye istiyoruz bak hele salih..
Genel yazma İzmir alsın ne alacaksa bize de gelmesin,o sıkıntılı bölgemize de gelmesin.
Az daha dikkat et mesajlara
Batiya gelsin bati yarısına
-
acilen kar gelmeli en sicak aralikla rekor kırdık kuresel isinma en büyük sorun ve gerçek
İzmire geçen gün havada güzel kar yağdı süperdi
-
İzmire geçen gün havada güzel kar yağdı süperdi
Salih herşey ins İzmir'e gelir
-
sibirya yb inşallah bizimle ay sonuna doğru
Hep Karadenize gidiyor yeter ama batıya gelsin 1 kerede
Hocalarım, yönetici arkadaşlar bu şahsın forum'da devam edebilmesini doğru bulmuyorum. Bu şahıs depremin ilk saatlerinde "deprem İzmir de mi oldu banane yeah" diyen şahıs. Sen kim oluyorsun diyebilirsiniz ama asla kabul etmiyorum. Sorumluluktan, empatiden uzak vicdansızlığa varan tepkiler veren bu şahısın burada yeri olmadığını düşünüyorum.
-