Ecmwf Akşam Güncellemesini Forumda Paylaşmak İsteyen Var Mıdır?
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Gfs öğlen güncellemesinde ki istikrarını sürdürmüş kimse rehavete kapılmasın yüzde yüz değişecek
-
Selamün aleyküm yeni sezon yeni heycan hepimize hayırlı olur inşallah
-
Ecmwf Akşam Güncellemesini Forumda Paylaşmak İsteyen Var Mıdır?
Ben paylaşmak isterdim de nerden baksan depremden sonra kaç aydır paylaşım yapamadım unuttum 🥲
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf kötü gelmiş grönland blokajı veriyor.
-
- Resmi Gönderi
Sefa kazancc buradan (LCC) paylaşımı seçip temp 850 hpa ve pression 500 hpa paylaşımı yapıyoruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sefa kazancc buradan (LCC) paylaşımı seçip temp 850 hpa ve pression 500 hpa paylaşımı yapıyoruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tamam hocam müsait olduğumda paylaşım hakkı isterim eline sağlık
-
merhabalar
-
İnşallah
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam abim, inşallah ne hayırlı o olsun
merhabalar
Merhabalar, hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
12 KASIM
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yine 11 e geçmişssin :D Gelen verilere göre grönland blokajı gözükmüyor eren bu tarihlerde nao + görünüyor.
-
ECMWF senaryoları gelsin bi bende merak ettim bu tarihlerde neden böyle bir model sunmuş çünkü verdiği verilerle uyuşmuyor bu modelde gelen snoptik.
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf kötü gelmiş grönland blokajı veriyor.
Neredeyse 1 sene ara verdim modellere bakmamaya gene değişen bir durum olmamış
-
Ecm de gözüken Grönland blokajı çok uzun süreli gözüküyor. İlerki günler yine kurak olacak sanki.
-