Hoş geldin winter abi yorumlarını çok özledim gerçekten. Hayırlı bol karlı bir sezon olsun inşallah.
Bende sizleri çok özledim artık zamanı geldi yavaş yavaş yerimizi alalım. Verilere dayanarak analizlerimize devam .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHoş geldin winter abi yorumlarını çok özledim gerçekten. Hayırlı bol karlı bir sezon olsun inşallah.
Bende sizleri çok özledim artık zamanı geldi yavaş yavaş yerimizi alalım. Verilere dayanarak analizlerimize devam .
Modeller mutabık olarak 7-8-9 Aralık civarı değil de daha çok 12 Aralık sonrası bir sistem indirme çabası gözüküyor. Modellere baktığım kadarıyla bu şekilde ve veriler de bunu destekliyor
Ben bir sistem emaresi göremiyorum şuan modellerde
Sanki 8-9-10 aralıkta kuzey batı kıyıları etkileyebilecek bir sistem potansiyeli var gibi aslında
Ben bir sistem emaresi göremiyorum şuan modellerde
Göremezsin yukarısı şuan da şampiyonlar ligi gibi yükseklerle dolu rüzgar hızı gittikçe artıyor. Kutup girdabına bu zamanlarda ısınmalar geldikçe hafif zayıflayıp soğuklari güney enlemlere salacak.
şanslı taraftayız. .Sibirya yönlü soğuk birikim daha yüksek. Peki sistem öngörüsü tarih aralığı nedir hocam diye soracak olursanız.?10-20 Aralık arası bir sistem ihtimali yüksek
Gelişecek sistem kutup kökenli veya Sibirya köklenli bir sistem olur. Bu olayda da çok sağlam ciddi kar sistemi getirebilir( uzun süreli) blokaj yapacak cinsten. Yer seviyesine etki ettiği sıcaklık sorunu olmayacaktır.ayrıca Karadeniz çok sıcak bu da önemli not.
GFS GECE GÜNCELLEMESİ SONA ERMİŞTİR TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...