2 dk dur böyle şeyler ucusuyo bunlar ne abi
Doğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Emirhan dostum sanirim sen ince yağan yağmuru karıştirmişsin. O da lambada hafif hafif öner yere. Boyutu da küçüktür. Ben de küçükken çok karıştırırdim.
-
Emirhan dostum sanirim sen ince yağan yağmuru karıştirmişsin. O da lambada hafif hafif öner yere. Boyutu da küçüktür. Ben de küçükken çok karıştırırdim.
Abi bitanesi 30 sn havada ucusdu yere düştü spreylemede olabilir
-
Abi bitanesi 30 sn havada ucusdu yere düştü spreylemede olabilir
Taneleri çok kucuk di mi ?
-
Taneleri çok kucuk di mi ?
Abi kusura bakma cevap veremedim sıklaşmaya başladı 3 4 tane atıyor bazenleri rahatlıkla görünüyor öyle soyleyeyim
-
- Resmi Gönderi
Abi kusura bakma cevap veremedim sıklaşmaya başladı 3 4 tane atıyor bazenleri rahatlıkla görünüyor öyle soyleyeyim
Ha gayret Emirhan
-
http://seyret.yesilyurt.bel.tr/mobil.php hatta abi Kentpark 1 i izle bana kar gibi geldi bide sen izle kararsız kaldım
-
- Resmi Gönderi
http://seyret.yesilyurt.bel.tr/mobil.php hatta abi Kentpark 1 i izle bana kar gibi geldi bide sen izle kararsız kaldım
uçuşuyor Emirhan,bende hafif kara benzettim ama yinede bilemedim ki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sicaklikta imkansiz. Bilmiyorum anlamadim valla. Devam ediyor mu ?
-
Bu sicaklikta imkansiz. Bilmiyorum anlamadim valla. Devam ediyor mu ?
abi gece karda yağmış sadece birkaç yer beyaz olmuş , ama dağlar bembeyaz
-
abi gece karda yağmış sadece birkaç yer beyaz olmuş , ama dağlar bembeyaz
Uyudun mu sen ? Büyük ihtimalle 2-3-4 gibi yağmıştır. Sıcaklık yetersiz görünüyordu. Yanıldım valla
-
Uyudun mu sen ? Büyük ihtimalle 2-3-4 gibi yağmıştır. Sıcaklık yetersiz görünüyordu. Yanıldım valla
abi sorun yok zaten bende hiç inanmıyodum , gece annem görmüş . senide dün akşam yordum kusura bakma abi
-
abi sorun yok zaten bende hiç inanmıyodum , gece annem görmüş . senide dün akşam yordum kusura bakma abi
Yok abim benim. Hiç sıkıntı değil.
-
Uşak li arkadaşlari yavaş yavaş buraya alalim
-
Uşak li arkadaşlari yavaş yavaş buraya alalim
abi 1 haftaya turunculaşırız burda vakalar yükselmiş , gine açıp kapatacaklar bunlar
-