- Resmi Gönderi
Toprağım bizde durumlar nasıl diyagram %90 larda sonuç ne olacak kestiremiyorum ben
Arkana yaslan radarı takip et abi sen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturToprağım bizde durumlar nasıl diyagram %90 larda sonuç ne olacak kestiremiyorum ben
Arkana yaslan radarı takip et abi sen
Toprağım bizde durumlar nasıl diyagram %90 larda sonuç ne olacak kestiremiyorum ben
Rakim bilgileri doğru mu ona göre net bir şey yazayim artık
Rakim bilgileri doğru mu ona göre net bir şey yazayim artık
980 toprağım :)) mgm de yazan
980 toprağım :)) mgm de yazan
Son güncellemeler ile yağışı çok azaltti modeller.Sali çarşamba arası yağış görünüyor.Pazartesiyi saliya bağlayan gecede kar olarak düşecek yağış. Çarşamba akşamına kadar sürecek.Ama gün içinde kky-yağmur dönme ihtimali de var
Son güncellemeler ile yağışı çok azaltti modeller.Sali çarşamba arası yağış görünüyor.Pazartesiyi saliya bağlayan gecede kar olarak düşecek yağış. Çarşamba akşamına kadar sürecek.Ama gün içinde kky-yağmur dönme ihtimali de var
Bir iki dereceye kaldık desene toprağım
Bir iki dereceye kaldık desene toprağım
Aynen öyle.Perşembe cuma ctesi hava soğuk olacak ama
Kısa Vade Tahminleri, Uyarılar
Doğu Anadolu:
Doğu Anadolu'nun tamamı rakımsal olarak KAR sınırının üzerindedir. Yağacak her yağış KAR olarak düşecektir. Bitlis ve Van'ın güney kesimlerinde KUVVETLİ KAR (20-30 cm) Hakkari'de ÇOK KUVVETLİ KAR (30-45 cm) yağışları beklenmektedir. Bunun dışında bölgede genel olarak 5-20 cm arasında kar yağışları olacaktır.
malatya için ne dersiniz
malatya için ne dersiniz
Malatya'da yağış sıkıntısı var. Salı ve Çarşamba günleri sürpriz olarak aralıklarla havada kar yağışı görebilirsiniz.
MUŞ-VARTO
Hanımın memleketi
Buda benden,bölgesine atalım
Bitlis Adilcevaz bugün
Bölgede çok şiddetli don ve buzlanma görülecek 3-4 gün.
Anlık sıcaklık durumu
Doğuda anlık hava durumu: