- Resmi Gönderi
Beyaz ufukta ünlü Süphan Dağı var ama görmek biraz zor
Anlık Adilcevaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeyaz ufukta ünlü Süphan Dağı var ama görmek biraz zor
Anlık Adilcevaz
gfs ne yapıyorsun :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs ne yapıyorsun :D
Tam olarak anlatırmısın bu ne zaman için ve ne demiş
Tam olarak anlatırmısın bu ne zaman için ve ne demiş
abi şimdi malatyaya kırmızımsı kütle vermiş ve kar ikonu koymuş bu gerçekleşirse baya iyi kar alırım
abi şimdi malatyaya kırmızımsı kütle vermiş ve kar ikonu koymuş bu gerçekleşirse baya iyi kar alırım
Ayın kaçı için bu bende malatyada
Ayın kaçı için bu bende malatyada
hemşeri çıktık abi , ama bu güncellemede vermedi nedense ama gözükmesi gerek anlamadım ama 21-24 arasıydı o
hemşeri çıktık abi , ama bu güncellemede vermedi nedense ama gözükmesi gerek anlamadım ama 21-24 arasıydı o
Saol bilgilendirmen için
? Ben merkezde oturuyorum
İyi akşamlar bu hafta sonu erzurum karsta olacağım daha önce hiç görmediğim iki memleket ?meteoroloji karla karışık yağmur gösteriyor sizlerinde düşüncelerinizi alabilir miyim bu 2 şehir için ne kadar soğuk olur yağış olur mu şimdiden teşekkür ederim
İyi akşamlar bu hafta sonu erzurum karsta olacağım daha önce hiç görmediğim iki memleket ?meteoroloji karla karışık yağmur gösteriyor sizlerinde düşüncelerinizi alabilir miyim bu 2 şehir için ne kadar soğuk olur yağış olur mu şimdiden teşekkür ede
Pazar için yağış biraz zor cumartesi az miktarda yağış yakabilirsin.Gördüğün her yağış kar olarak düşecek.Sıcaklık gündüz -1 ile 2 gece -8 ila -10 arasinda olacak.Bölgede yb hakim olduğndan dediğim gibi yağış yakalanman biraz zor olacak.
Pazar için yağış biraz zor cumartesi az miktarda yağış yakabilirsin.Gördüğün her yağış kar olarak düşecek.Sıcaklık gündüz -1 ile 2 gece -8 ila -10 arasinda olacak.Bölgede yb hakim olduğndan dediğim gibi yağış yakalanman biraz zor olacak.
Teşekkür ederim ????
Doğu Anadolu Bölgesinin güzide insanları sizide tahmin yarışmasına beklerim bana rakip lazımda ?
yarın buraya aşırı kuvvetli yağmur vermiş MGM sel v.b olurmu
Uyarı varsa bakarız Emirhan
Uyarı varsa bakarız Emirhan
Malatya'da yok uyarı