Sinan başkan konu hayırlı olsun
6--7 Aralıkta Gelecek Sistem
-
Sinan -
19 Kasım 2023 16:21 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bu sefer geliyor mu? Sinan başkan duygularımla oynama.
Bu sefer Esenler de da içeriz
-
Sinan üstad, tahminini 1 ay önceden eder. Kısmi veya tam olarak gerçekleşir ama asıl dikkat çekici olan hakikaten sistemin gelmesidir. Hangi sitelere para veriyorsun üstad doğru söyle? Paralı olan modellere bakarsan anca böyle uzun vadede başarılı olursun.. Kaç yıldır meteoroloji camiasındayım bir şeylerin farkındayız yanii 🙃🙃🙃
-
Sinan üstad, tahminini 1 ay önceden eder. Kısmi veya tam olarak gerçekleşir ama asıl dikkat çekici olan hakikaten sisteminn gelmesidir. Hangi sitelere para veriyorsun üstad doğru söyle? Paralı olan modellere bakarsan anca böyle uzun vadede başarılı olursun.. Kaç yıldır meteoroloji camiasındayım bir şeylerin farkındayız yanii 🙃🙃🙃
SFS ( SİNAN FORECAST SYSTEM ) Modelin adı
-
SFS ( SİNAN FORMASI SYSTEM ) Modelin adı
Hmm kral kendi stratejisini hazırladı çoktan diyorsun...
-
- Resmi Gönderi
Sinan üstad, tahminini 1 ay önceden eder. Kısmi veya tam olarak gerçekleşir ama asıl dikkat çekici olan hakikaten sistemin gelmesidir. Hangi sitelere para veriyorsun üstad doğru söyle? Paralı olan modellere bakarsan anca böyle uzun vadede başarılı olursun.. Kaç yıldır meteoroloji camiasındayım bir şeylerin farkındayız yanii 🙃🙃🙃
Biriniz satın alsada paralı modellere baksak iyi olur
-
Fiyatı çok uçuk değilse ben harbiden satın alırım.
-
- Resmi Gönderi
Fiyatı çok uçuk değilse ben harbiden satın alırım.
Şaka şaka lazım değil bize yav
-
Şaka şaka lazım değil bize yav
Sizin için diyorum üstad, ben fazla anlamam ücretli verilerin tüm önemli güncellemeleri foruma aktarırsam. İyi işler çıkarırız diyorum. Tahmin tutarlılığı açısından ciddi faydası olacaktır.
-
Konu hayırlı olsun Sinan başkan,Allah utandırmasın.
-
Aralığa girişle beraber, sağlam bir basınç dizilimleri eğer ki oluşursa bu sefer çoğu yer kar görebilir. Aralık kar açısından potansiyelli bir aydır önce tabii ki kar deyince akla ilk ocak, sonrası şubat ve tabii ki mart gelmektedir...
-
abi zaten pahalıydı bu sene felaket zamlanmış
-
- Resmi Gönderi
Ayda 600 700 lira civarına denk gelir sanırım. Ortak girilir anca.😃
-
Sinan abim konu hayırlı olsun. %100 başarıyla inşallah bu sezonu kapatırız. Yorumlarını çok özledim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İskandinav destekli azor, kuzeyde birikmiş soğuk deposu
-