ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI ( 2024 )
-
Sinan -
2 Aralık 2023 22:07 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık abim, sağolasın 👏
-
16-17 mini sistemden sonra, uzun süreli bir yüksek basınç dönemi tekrar ülkemizde hakim olacak gibi duruyor. özellikle ay sonu ve yılbaşına doğru herhangi bir hareketlilik şu an için gözükmüyor. Belki 15 ocağa doğru tekrar bir sistem belirebilir, gücünü şimdiden kestirme şansımız yok.
-
16-17 mini sistemden sonra, uzun süreli bir yüksek basınç dönemi tekrar ülkemizde hakim olacak gibi duruyor. özellikle ay sonu ve yılbaşına doğru herhangi bir hareketlilik şu an için gözükmüyor. Belki 15 ocağa doğru tekrar bir sistem belirebilir, gücünü şimdiden kestirme şansımız yok.
Ben bunun yüzünden siteye girmek istemiyorum biri bu konuya el atsın artık
-
- Resmi Gönderi
Ben bunun yüzünden siteye girmek istemiyorum biri bu konuya el atsın artık
Ufak bir işlem yaptım arkadaşa bu konu üzerinde.
-
- Resmi Gönderi
12 ARALIK
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Verisiz bir şeysiz 30 günlük yüksek basınç. Gözünü çıkarayım o yüksek basıncın ne oldu meteor mu düştü güneş yanlış yerden mi doğdu 😃
-
GFS GECE GÜNCELLEMESİ İLK YARI:
-
- Resmi Gönderi
Aynı anda atmışız Athena
Eline sağlık,ben geri çekerim mesajı 👏
-
Aynı anda atmışız Athena
Eline sağlık,ben geri çekerim mesajı 👏
İstersen sen at abi ben sileyim nasıl istersen
-
- Resmi Gönderi