- Resmi Gönderi
Ben beğenmedim doğu Karadeniz'e yaramaz
Tüm yurda istiyoruz inşaallah
İtalya'ya gitti
Gider gelir bu saatten sonra sadece takip ederiz abim
Tunusa kadar yolu var Daha çok değişir sıkıntı yok
Aynen öyle abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen beğenmedim doğu Karadeniz'e yaramaz
Tüm yurda istiyoruz inşaallah
İtalya'ya gitti
Gider gelir bu saatten sonra sadece takip ederiz abim
Tunusa kadar yolu var Daha çok değişir sıkıntı yok
Aynen öyle abim
Arkadaşlar İtalya ile bir soğuk yarışına gireceksek o işi olmuş bilin sıkıntı yok o sistem bizde
İtalya avcunu yalar
Arkadaşlar İtalya ile bir soğuk yarışına gireceksek o işi olmuş bilin sıkıntı yok o sistem bizde
italya 2 gün önce inen izlanda sistemiyle kaybetti zaten o şansı ilk orası aldı sıra bizde :olumlu:
Ben beğenmedim doğu Karadeniz'e yaramaz
Hocam birazda biz görelim yav şu karı Marmara olarak her zaman siz alıyosunuz zaten bütün sistemi bırakta biraz biz Nasiplenelim senelerdir kar yüzü görmedik
İtalya inerken marmaradada sistem gözüküyor ucundan filan
Roma diyagramı çöp zaten hâlâ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Roma diyagramı çöp zaten hâlâ
İzmir diyagramı bile daha güzel
Sinan abi sence sistem italyayami gidecek
Sinan abi sence sistem italyayami gidecek
güzel kardeşim diyelim ki sistemi şimdi bize verdi, akşama italyaya verdi, gece kafkaslara attı eline ne geçicek ki daha 10 günden fazla var biraz sabır....
Sabır arkadaşlar sabah sistem bile vermiyordu şimdi İtalya'ya verdi akşam bize verir inşallah
Hocam birazda biz görelim yav şu karı Marmara olarak her zaman siz alıyosunuz zaten bütün sistemi bırakta biraz biz Nasiplenelim senelerdir kar yüzü görmedik
2020 den harici biz sistem almadık diyebiliriz hepsi kırıntı ya da rakım sistemi Marmara 2022 de de baba sistem aldi hem de 2 kez