Ben mor falan istemem aza tamah etmeyen çoğu bulamaz 😂 üst seviye yani 500hpa da -38 ve temp 850hpa da -10 yeterli olacaktır. Yalnız sistemin süresi biraz fazla olursa iyi olur 23 ocak 2022 gibi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI ( 2024 )
-
Sinan -
2 Aralık 2023 22:07 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bu haritatann ne çıkarmak lazim
fatih3428 sag ust kosesinde ki yazan saate kadar o ciktinin toplam yagisini verir. hangi guncellemeye aitse onunkini yani.bir saginda hangi aya ve gune kadar oldugu yazar. sol ustte ise hangi calistirmanin hangi guncellemesi oldugu ve hemen saginda degerlerin hangi parametrede oldugunu yazar misal kar haritalarinda genelde cm dir yagis haritalarinda mm olarak yazar. bulundugun konum a bak hangi renk tonundaysa asagidaki scala dan o renge ait degeri bul. misal karitasinda gordugun renge karsilik gelen degerin cm cinsindendir.
-
Ben mor falan istemem aza tamah etmeyen çoğu bulamaz 😂 üst seviye yani 500hpa da -38 ve temp 850hpa da -10 yeterli olacaktır. Yalnız sistemin süresi biraz fazla olursa iyi olur 23 ocak 2022 gibi
Hocam biz deniz kıyısına yakınız ya -10 bize yetmeye bilir biz onu düz -20 yapalım hocam anca yeter bize
-
İstekleri not alıyorsun değil mi Sinan abi ? 😅😅
-
Hocam biz deniz kıyısına yakınız ya -10 bize yetmeye bilir biz onu düz -20 yapalım hocam anca yeter bize
Hayırlısı olsun inşallah gelir de güzel kar görürüz
-
Hocam sizde not alın
-
- Resmi Gönderi
Bu sisteme -14 -16 yeterli olur.
Bir sonraki tahminde -24 var mı bakalım ona göre hareket ederiz tahmin için .
-
- Resmi Gönderi
eger ben geldiysem rahat olun
bir seyler var demektir
(hadi insallah) -
eger ben geldiysem rahat olun
bir seyler var demektir
(hadi insallah)Seni aktif görmek huzur veriyor abi 🫡
-
Ufukta başka bir sistem göründü demekki...
-
Ooo abim sistem içinde Baba sistem mi kovalıcaz en sevdiğimiz şey hocam durmak yok sıkı takibe devam bundan sonra -24 hocam 💜💜💜
-
Kısa sürede yoğun kardı o, yerde uzun sure kalmamıştı, Yakın tarihde 2021 şubat 3-4 gün hep yağmıştı, inş öyle olur amin..(kıyılar hariç sıcaklık sorunu vardı)
-
- Resmi Gönderi
Seni aktif görmek huzur veriyor abi 🫡
bir mukabele wriscuttern senin mesajlarinida ben severek ilgiyle okuyorum.
-
Kısa sürede yoğun kardı o, yerde uzun sure kalmamıştı, Yakın tarihde 2021 şubat 3-4 gün hep yağmıştı, inş öyle olur amin..(kıyılar hariç sıcaklık sorunu vardı)
O sistemin yıldızı Batı Karadenizdi konumumda 80 cm kar vardı fenaydı. İstanbul'da da vortex olmuştu diye hatırlıyorum 7 8 saat aralıksız yağmıştı 24 ocak 2022 günüydü galiba
-
-24 mü kutup ayılarını getirecem diyorsunuz
-