Elinize sağlık abiler . Kim İstanbullu ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kocaeli olmaz mı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturElinize sağlık abiler . Kim İstanbullu ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kocaeli olmaz mı
Çağrı Erdal nasıl bu güncelleme abim ?
Mor falan var az çok herkesi memnun etti.. İnşaallah bozmadan gelsin
Hayırlı geceler herkese
Tamda Sinan abinin dediği 8 Ocakta İstanbul'da hayatı tamamen durdurdu Gfs son zamanlarda gördüğüm en iyi güncelleme olabilir herkese hayırlı geceler
ab ege giritte degilde akdeniz kibrisda olmasi tum soguklarin anadoluya sert bir sekilde firtina ile gelmesi demek. su goruntude. ab yi egede patlatmayin heryer nasplensin sistem zaten cok guclu
Güncellem boyunca azor
Eline sağlık dayı Whisper iyi geceler herkese
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
9 ocak sabah 07:00 de kar Trakya dan giriş yaptı akşam saatlerinde İstanbul'a ulaşmasını bekliyoruz. Sabahki GFS çıktımıza göre şuan durum bu sanırım benim gördüğüm bu hocalarımız daha iyi bilir tabiki
Ama sanki sistem tam oturmamış gibi vade var düzene girer umarım soğuklar hemen kuzeye geri kaçtı gibi neyse Sinan hocamız burada onları dize getiricektir. Hep birlikte burdayız.
Ama sanki sistem tam oturmamış gibi vade var düzene girer umarım soğuklar hemen kuzeye geri kaçtı gibi neyse Sinan hocamız burada onları dize getiricektir. Hep birlikte burdayız.
Kusursuz güncelleme ne geri kaçması
😎
Kimselerde paylaşım etmemiş güncellemeyi .
Bunlar sistemi cepte sanıyor galiba hocam
Ben beğenmedim dün akşam ki güncellemede üst seviye daha soğuktu
Diyagram ortalaması yükselmiş.
Ben beğenmedim dün akşam ki güncellemede üst seviye daha soğuktu
Aynen hocam bende onu söyledim sabah hem üst seviye daha soğuktu hemde sağlam soğuklar üstümüzden kayıp geri çekildi kuzeye