Hocalarım CFS reisss bizii coştur muş gene benim morları gördüm Sinan abimm 💜
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI ( 2024 )
-
Sinan -
2 Aralık 2023 22:07 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
ab ege giritte degilde akdeniz kibrisda olmasi tum soguklarin anadoluya sert bir sekilde firtina ile gelmesi demek. su goruntude. ab yi egede patlatmayin heryer nasplensin sistem zaten cok guclu
Kıbrıs ta olursa Ankara boşluğu oluşuyor Mehmet abi Girit’te patlayıp Kıbrıs’a doğru doğularsa herkesi tatmin eder
-
Kıbrıs ta olursa Ankara boşluğu oluşuyor Mehmet abi Girit’te patlayıp Kıbrıs’a doğru doğularsa herkesi tatmin eder
Kesinlikle, hem Giritte patlarsa İzmir'de yararlanır yoksa İzmir'de kuru soğuk oluyor. Ondan sonra doğularsa ülke sistemi olur güzel olur.
-
Sinan Hocam öğlen güncellemesi nasıl olur
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam öğlen güncellemesi nasıl olur
Takip edelim bakalım
-
ECMWF diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs den bi tık daha iyi
-
Yanlış konuya atmışım kusura bakmayın 😑
-
- Resmi Gönderi
ECMWF diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eksik olanı tamamlamak istiyorum, 1-2 Ocaktan itibaren sert düşüşleri görmesi lazım.
-
Eksik olanı tamamlamak istiyorum, 1-2 Ocaktan itibaren sert düşüşleri görmesi lazım.
-
28 ARALIK 2024
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI:
-
Haydaa telim şarjdaydı gfs öğle güncellemesini izlemeye geleyim dedim kimse paylaşmıyor yaa
-
-
Azor güçlenmezse İtalya yolcusu kalmasın
-
-