Gfs öğle güncellemesi sona ermiştir soğuklar sürekli olarak ispanyadaki parazitler yüzünden batı bölgelerden öteye gidemedi. Akşam daha güzel bir güncelleme görmek dileği ile takip eden herkese teşekkürler.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI ( 2024 )
-
Sinan -
2 Aralık 2023 22:07 -
Kapalı
-
-
Eline sağlık Athena
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık Athena beğeni takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf'nin de radarına girdi sistem
-
Her yıl klasik gfs öteleme şenliğine hoşgeldiniz. Birkaç gün daha aynı trend devam ederse bu yılında genel gidişatını az buçuk çözeriz. Bir tarih hep ileri atıyorsa o kıştan pek hayır gelmiyor.
Maalesef uzun zamandır aynısını yapıyor, ben de öğle güncellemesinde aynısını düşündüm. Umarım bu sene yanılırız.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da diğer modeli Ecmwf'nin
-
- Resmi Gönderi
Ömer ecmwf ana çıktının son saatindeki 850
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Paylaşıp yorum yapanların eline sağlık.
GFS ÖĞLEThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ocak ilk 10 gün kıyılara kar yapacak sistem olmayacak gibi geliyor bana ama 10'unu geçtikten sonra sinan hocanın beklediğinden daha güçlü bir sistem olabilecek gibi potansiyel var.
-
Sahutt Mehmet Eps verisi var mı ?
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi