Konu soğuk hava olunca modeller 40 takla atıyor fakat sıcak hava olduğu zaman hepsi mutabık ve 280 saatte olsa bile yine de geliyor
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI ( 2024 )
-
Sinan -
2 Aralık 2023 22:07 -
Kapalı
-
-
Sinan Hocam yeni açıklama varmı daha berbat olmaya gidiyor
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam yeni açıklama varmı daha berbat olmaya gidiyor
Var tabiikide olmaz mı!
.
.
.
.
8 OCAK 2025 ( WRİSCUTTERN ) SİSTEMİ -
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Arkadaşlar Sinan hoca zaten bu sıcak güncellemeleri de ön görmüş. Başkana kötü soru sorup sıkıntıya sokup durmayın artık. Yeni yılın ilk günlerini bekleyeceğiz iyi güncellemeler için gibi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soleggiato ☀️☀️🥵
Ömer seni İtalya adına sinerji yapmaya davet ediyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soleggiato ☀️☀️🥵
Ömer seni İtalya adına sinerji yapmaya davet ediyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Daha sıcağı yok mu
-
Afrika muhabbeti çoğu kişinin sinirleriyle oynuyor bence
-
Sinan hocam senin sistem gelmeyecek anlaşıldı başka sefere inşallah
-
ECMWF paylaşımı yok ancak o da GFS’ye uyuyor şu saatlerde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 12 saatte yaşanacak en radikal değişim yaşanmış
-
Kral derdik bir de. GFS son yıllarda performansını arttırdı genelde böyle değişimleri ilk gösterem model GFS oluyor 🫡
-
Kral derdik bir de. GFS son yıllarda performansını arttırdı genelde böyle değişimleri ilk gösterem model GFS oluyor 🫡
Daha 40 takla atar ümitsiz olmamak lazım 1 günde bu kadar değişen model 1 günde düzelir
-
5-6 Ocak sistem ihtimali bence olabilir takip etmek lazım zaten bi güncellem de ecmwf sistem vermişti sonra bozdu şu an yine bi göz kırptı,yalnız ecmwf sabah ve akşam aşırı değişti böyle bi değişiklik normal değil avrupaya bahar havası vermiş akşam
-
5 ve 6'sında gelecek olan sistem sert bir sistem değil. Orta serin düzeyde bir sistem yani iç kesimlerde bile kar oluşturma potansiyeli yok. Bu sisteme pek Ümit bağlamamak gerek.
-