- Resmi Gönderi
Ortalamayı da takip eder paylaşırım. Bakalım ortalama ne diyecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrtalamayı da takip eder paylaşırım. Bakalım ortalama ne diyecek
Arkadaşlar müsaadenizle güncellemeyi burada bitiriyorum devamında çok bir şey olmayacak zaten ama en azından 4 güncellemedir olan o kötü döngü kırıldı bunu görmek bile çok güzel takip eden herkese teşekkürler. Hayırlı geceler olsun herkese sabaha daha da güzelleşmesi dileği ile.
Athena bitir abim. Eline koluna sağlık. Takip edip yorumlayanlara teşekkürler. Sabaha tekrar bakarız
Arkadaşlar müsaadenizle güncellemeyi burada bitiriyorum devamında çok bir şey olmayacak zaten ama en azından 4 güncellemedir olan o kötü döngü kırıldı bunu görmek bile çok güzel takip eden herkese teşekkürler. Hayırlı geceler olsun herkese sabaha daha da güzelleşmesi dileği ile.
Eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏 Takip beğeni ve yorumlarıyla eşlik eden herkese teşekkürler arkadaşlar..
Hayırlı geceler herkese
Athena bitir abim. Eline koluna sağlık. Takip edip yorumlayanlara teşekkürler. Sabaha tekrar bakarız
Ben atarım
GEFS ve ECMWF ara güncellemesini paylaşacağım önemli gördüğüm yerlerde birazdan
GEFS ve ECMWF ara güncellemesini paylaşacağım önemli gördüğüm yerlerde birazdan
Hocam bir de araya uzun vade serpiştirirseniz güzel olur
Hocam bir de araya uzun vade serpiştirirseniz güzel olur
Sabaha güncelleniyor hocam o
İtalya İspanya'ya da çok iyi kar verdi GFS. İtalyanlar GELOO demeye başlamıştır bile
Atlantik 985 olurken bizim Ege sizi mi kıracağım diyip dümenden ab patlattı