ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
-
Bu çok fena duruyor
Kem gözlü
-
- Resmi Gönderi
Kem gözlü
Duruyor dedim geliyor demedim ki
-
-
210 saat civarında başlayan sistem şuan Marmara için çok iyi duruyor. Rüzgar ve yağış yönü poyraz. Poyrazlı dekleri sevmeyiz ama bu -14 varan bir soguk atak kaliletsi tartışılmaz. Bu şekilde gelirse min 20 cm örtü yapar Marmaranı doğusun da .
-
İzoborlar sık değil evet ama Karadeniz sıcak bu yönden daha şanslıyız.
-
GFS öğlen güncellemesi bitmiştir. Takip eden yorumlayan herkese teşekkürler. GFS'yi Adam edecem demiştim adam ettik ufaktan 😂😂
-
210 saat civarında başlayan sistem şuan Marmara için çok iyi duruyor. Rüzgar ve yağış yönü poyraz. Poyrazlı dekleri sevmeyiz ama bu -14 varan bir soguk atak kaliletsi tartışılmaz. Bu şekilde gelirse min 20 cm örtü yapar Marmaranı doğusun da .
Model kuru soğuk veriyor haritada dek göremiyorum.
-
Hocam genel olarak Kocaeli daha mi şanslı İstanbul'a göre ?
-
- Resmi Gönderi
Gefs Control 192. Saat Ana Çıktıya Göre Daha İyi
-
- Resmi Gönderi
GFS öğlen güncellemesi bitmiştir. Takip eden yorumlayan herkese teşekkürler. GFS'yi Adam edecem demiştim adam ettik ufaktan 😂😂
Ne güzel izliyorduk ne çabuk bitti
Akşam içinde eline sağlık
-
16 şubat 2021 sistemi geliyor aklıma.Poyrazlı dekler kocaeli ve sakaryaya efsane dekler bırakmıştı.
-
12 ocak sinoptiği aslında çok iyi duruyor ? Kuzey afrika da bulunan yüksek alanları izobarları henüz ab patlatmaya müsade etmiyor bu kış.oranın tıpkı kasım ayında ki gibi açık olursa gör o zaman olayları
-
16 şubat 2021 sistemi geliyor aklıma.Poyrazlı dekler kocaeli ve sakaryaya efsane dekler bırakmıştı.
O sistem bambaşkaydı be kar yerden 1 1.5 hafta gitmemişi sistemin yıldızları Kocaeli ve Sakrya idi.
-