Gerçekten çöp çıkmış oysaki totem yapmistim
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
9-10 u sıcak çıktı bundan emin olun.
-
- Resmi Gönderi
cmbrn41 eline sağlık abim 👏
Geç kaldık eşlik de edemedik..
-
cmbrn41 eline sağlık abim 👏
Geç kaldık eşlik de edemedik..
Canın sağolsun abi sağolasın
-
-
- Resmi Gönderi
Ohoo GFS saati gelmis bile. Var mi müsait bir arkadaşımız?
-
Ohoo GFS saati gelmis bile. Var mi müsait bir arkadaşımız?
Bende.
-
Bende.
-
- Resmi Gönderi
Bende.
Sendeyiz abim.
-
- Resmi Gönderi
Gfs afrika uluslar kupası maçını sunacak birazdan 😅
-
Arkadaşlar, medyada "İstanbul'a kutup soğukları geliyor, yüzyılın kar yağışı" vs haberlerinden geçilmiyor. Dün (meteoroloji ile az buçuk açizane ilgim olduğunu bilen) iki kişi aradı, haftaya İstanbul'a metrelik kar yağacakmış, işe gidebilecek miyiz?" minvalinden soru sordu. Bu yorumları yapan kişiler, hangi modellere bakıyor anlamıyorum.! İlle de yüzyılın soğuğu, yüzyilin kışı.. Aşağısı kurtarmıyor
-
Arkadaşlar, medyada "İstanbul'a kutup soğukları geliyor, yüzyılın kar yağışı" vs haberlerinden geçilmiyor. Dün (meteoroloji ile az buçuk açizane ilgim olduğunu bilen) iki kişi aradı, haftaya İstanbul'a metrelik kar yağacakmış, işe gidebilecek miyiz?" minvalinden soru sordu. Bu yorumları yapan kişiler, hangi modellere bakıyor anlamıyorum.! İlle de yüzyılın soğuğu, yüzyilin kışı.. Aşağısı kurtarmıyor
Bu forumun büyüyememesinin tek sebebi bu algı yapmıyoruz doğruları söylüyoruz ondan.
Algı yapan kişiler bu forumda bulundular ancak artık uğramıyorlar ve uğrayamazlar takipçi kasmak uğruna ... bişey derdim demiyorum
-
-
-
-