- Resmi Gönderi
Ocak ayında vurkaç harici bir şey olmayacak gibi
Daha 6 Ocak'tayız abim. Modeller 96 saati bile göremiyor. Sabredelim bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOcak ayında vurkaç harici bir şey olmayacak gibi
Daha 6 Ocak'tayız abim. Modeller 96 saati bile göremiyor. Sabredelim bakalım
Eline sağlık
13-14 ocak için Soğuğu neyse yakalıyoruz'da son zamanlarda sürekli kuru soğuk veriyor modeller ona dikkat eden yok. konumum bile kısa süre kar alıyor sonra ayaza çekiyor.
Ben en başından söyleyeyim bu ısrar hiç hoş değil kuru soğuk yaşarsak o tarihte yazdığımı hatırlayın.
Hocam seninde eline sağlık yorumların için
Ben en başından söyleyeyim bu ısrar hiç hoş değil kuru soğuk yaşarsak o tarihte yazdığımı hatırlayın.
Şimdi sen diyorsun ki fokur fokur ege ve Akdeniz veya Karadeniz siklon üretmez bu soğuklara
Şimdi sen diyorsun ki fokur fokur ege ve Akdeniz veya Karadeniz siklon üretmez bu soğuklara
Sınırlı alan modelleri dediğin olayı tahmin etmiyor.
Alan modelleri 90 saat kala bile 1001 takla atıyor . Yağış konusunda mutabık kalmaları zor
Alan modelleri 90 saat kala bile 1001 takla atıyor . Yağış konusunda mutabık kalmaları zor
Zaten bende şuan olanı konuşuyorum, ilerisi için fikir verdikleri için böyle bir ihtimalden bahsediyorum ki sonra hazırlıksız hayal kırıklığı yaşamayalım değil mi? Kaç gündür o kadar soğuğa az ya da hiç yağış vermiyorlar ve bu konuda durmadan mutabık oluyorlar bu hiç hoş durum değil başımıza iş açar bu modeller benden demesi.
Denizlere sağlam bir soğuk inmedi ki doğru dürüst. -16 verdiği zaman Ege ve Akdeniz'de nasıl tepki AB leri patlamıştı görmüştük
Sahutt Eline sağlık hocam.
6-7 gün var sisteme, bir kaç gün sonra ne olacağı belli olur o kadar soğuğa yağış patlar diyenlerde umarım haklıdır. Çünkü haksız çıkarlarsa benim temkinli davranmamı tebrik etmelerini beklerim.
-8 e deniz sana yağış üretmez 🫡
GFS gece güncellemesi başlamadan modeli yorumlayacağım sonra sizler güncelleme başlayınca takip edip karşılaştırma yaparsınız.
Gece güncellemesi bende ya efsane ya kestane...