ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Ule bu forumda genelde kaosların içinde ben bulunurdum tam başkaları kaos çıkartmışken kaldırıldı yav ulee Sahutt 😂
-
- Resmi Gönderi
Ereni al abi . Sebebi Ilıkçılık yapıyor😬
Eren Ilıkçı Değil Benim Bildiğim Kadarıyla İçine Ilıkçılık Kaçmadıysa, Ama Yinede Bir İfadesini Alıırız🤪🤪
-
-
Eren Ilıkçı Değil Benim Bildiğim Kadarıyla İçine Ilıkçılık Kaçmadıysa, Ama Yinede Bir İfadesini Alıırız🤪🤪
Tek günlük ılıkçıyım abi yatarım çok olmaz umarım
-
- Resmi Gönderi
cmbrn41 Şimdiden Eline Emeğine Sağlık 👏🏻
-
cmbrn41 Şimdiden Eline Emeğine Sağlık 👏🏻
Teşekkür ederim abi
-
- Resmi Gönderi
Ule bu forumda genelde kaosların içinde ben bulunurdum tam başkaları kaos çıkartmışken kaldırıldı yav ulee Sahutt 😂
Gaybol👀
-
- Resmi Gönderi
Tek günlük ılıkçıyım abi yatarım çok olmaz umarım
Kefaleti Ödersen Düşünebiliriz Bunu. Son Kararı Formdakiler Verir😀😀
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soguklar cılız diye düşünmeyin. Sadece sistem ne kadar daha kalır diye düşünün önemli olan bu.
Soguklar rekor düzeyde -36 yer yer -38
Bu gecen sistem de -26 zorla gördük düşünün o kadar morların devasa şekilde yanaştığı zaman
-
-
Soguklar cılız diye düşünmeyin. Sadece sistem ne kadar daha kalır diye düşünün önemli olan bu.
Soguklar rekor düzeyde -36 yer yer -38
Bu gecen sistem de -26 zorla gördük düşünün o kadar morların devasa şekilde yanaştığı zaman
Hocam GFS de 500 hpa çok kötü
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nasıl kötü
-
Daha işin içinde siklon var vortkes oluşumu bariz
-