Sadece nao ya bakıp tahmin yapanlar fena patladı
Dikkat et sende sadece GFS modeline bakıp insanlara fena patladı diyip sonra kendinde patlama 😜
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSadece nao ya bakıp tahmin yapanlar fena patladı
Dikkat et sende sadece GFS modeline bakıp insanlara fena patladı diyip sonra kendinde patlama 😜
Ecm in dönmeme şansı yok .daha önceden de biz bunu yaşadık gfs uzun vade tahminlerinde çok başarılı. Ecmwf muhtemelen bu akşam gfs nin değerlerinde bir çıktı sunacaktır. Daha önce yine böyle olmuştu dmı haritasında kar ikonlarını koymuş Bir gün sonra ise tam tersi bir güncelleme yapmıştı. Bugünkü dmi haritasında kar ikonlarını görüyoruz. ancak yarın ne olur göreceğiz birlikte.
çarsamba netleşir
Gfs ye daha çok güveniyorum maalesef
Gfsnin bu seneki başarısı baya iyi
cmbrn41 eline sağlık abim 👏
15 OCAK
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
GİF
İKİNCİ YARI
Gfs, ecmwfye rest çekmiş😅 bakalım ecmwf hamlesi ne olacak?
Gfs, ecmwfye rest çekmiş😅 bakalım ecmwf hamlesi ne olacak?
Ben ecmwfnin akşama %90 bozacağının kanaatindeyim.
Ben ecmwfnin akşama %90 bozacağının kanaatindeyim.
Bakalım bende muhalif olayım o vakit. Gfs ecmwfye benzeyecek diyim rekabet olsun😅
Bakalım bende muhalif olayım o vakit. Gfs ecmwfye benzeyecek diyim rekabet olsun😅
ayni düşüncedeyim gfs nin tıpış tıpış ecmwf ye uyacağını düşünüyorum 😁
Ecmwf yolundan dönmez ben çok gördüm gfs nin anıra anıra emc nin arkasına geçtiğini aga buraya yazıyorum bu akşam göreceksiniz az çok bilen bilir gfs deki gibi saçma Bi çıktı olamaz hatalı
Ecmwf yolundan dönmez ben çok gördüm gfs nin anıra anıra emc nin arkasına geçtiğini aga buraya yazıyorum bu akşam göreceksiniz az çok bilen bilir gfs deki gibi saçma Bi çıktı olamaz hatalı
Ne gibi hata var
Bende ECMWF nin tarafındayım yine
katılıyorum çoğunluk gfs'yi kral yapmış olsada öyle ya da böyle bence ecmwf galip gelecek .
Hata diyen arkadaş haklı italya güney tarafı 1020 mb olamaz 1005 en fazla 1010 olmalı