ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI

• Resmi Gönderi

söyleyecek birşey yok ne kadar adaletli oldugnuzu gösteriyorum

Geri aldım mesajını, haklısın.

• Resmi Gönderi

264 H

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

söyleyecek birşey yok ne kadar adaletli oldugnuzu gösteriyorum

Evet fazlaca adaletli davranmaya çalışıyoruz.

100 mesajın varsa 99 tanesi hep yokuş yukarı ve eksi kutuplarda.

Amacın ne veya neyi ispat etmeye çalışıyorsun?

Soğuk var veya yok..

Her güncellemede senin mesajlarını mı takip edelim veya hep sana mı bakalım?

Bu ortamda olan adaleti bir başka yerde bul ve orada bak bakalım tek Kelime yazabiliyormusun ..

Neyse herkese hayırlı geceler

Sahutt eline sağlık

• Resmi Gönderi

• Resmi Gönderi

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Azor 6 aylık hamile galiba şişkinliğe bak ikiz falan geliyor sanırım

• pardon da diğer arkadaşlar şubata kadar sistem yok diyor olumsuz yorum yapıyorlar onlara birşey denmiyor ben burda güncellemede birşey diyince karşı tavır alıyorsunuz ayrıca kış başlayalı 1.5 ay oldu kardan başımızı kaldıramıyoruzdamı olumsuz yorum yapıyoruz güncellemelerde -14 -16 sağlam sistem gördükte olumsuz yorummu yaptık o zaman hiçbişey yazmayalım put gibi duralım güncelleme boyunca....

• Resmi Gönderi

pardon da diğer arkadaşlar şubata kadar sistem yok diyor olumsuz yorum yapıyorlar onlara birşey denmiyor ben burda güncellemede birşey diyince karşı tavır alıyorsunuz ayrıca kış başlayalı 1.5 ay oldu kardan başımızı kaldıramıyoruzdamı olumsuz yorum yapıyoruz güncellemelerde -14 -16 sağlam sistem gördükte olumsuz yorummu yaptık o zaman hiçbişey yazmayalım put gibi duralım güncelleme boyunca....

Ben seni anlıyorum sende benim yazdığımı anlasaydın iyiydi .

Niye yazıyorsun demedim,yazma da demedim..

Mesajların sitede,hatta profilinden daha kolay bulunur..Onlara bakarsan ne demek istediğim anlaşılır sanırım.

Birilerinin bu konuya konu dahilinde yazması bizi sevindirir.

Niye herkes put gibi dursun.

• Ben seni anlıyorum sende benim yazdığımı anlasaydın iyiydi .

Niye yazıyorsun demedim,yazma da demedim..

Mesajların sitede,hatta profilinden daha kolay bulunur..Onlara bakarsan ne demek istediğim anlaşılır sanırım.

Birilerinin bu konuya konu dahilinde yazması bizi sevindirir.

Niye herkes put gibi dursun.

peki abi uzatmayalım bi yanlışım olduysa özür dilerim

hayırlı geceler

• Resmi Gönderi

pardon da diğer arkadaşlar şubata kadar sistem yok diyor olumsuz yorum yapıyorlar onlara birşey denmiyor ben burda güncellemede birşey diyince karşı tavır alıyorsunuz ayrıca kış başlayalı 1.5 ay oldu kardan başımızı kaldıramıyoruzdamı olumsuz yorum yapıyoruz güncellemelerde -14 -16 sağlam sistem gördükte olumsuz yorummu yaptık o zaman hiçbişey yazmayalım put gibi duralım güncelleme boyunca....

Sıkıntıyı sana söyleyeyim, Eren'in yazdığı mesaj anlık olaya tepki vermek gibi bişey, ama sen aynısını tekrar edip, Eren yazdı ben yazamaz mıyım? Gibisinden bir tavır sergiliyorsun, yani Eren'i biz zaten özelden uyardık, onun mesajı gözden kaçmış silinmemiş olabilir. Ama sende öküz altında buzağı arıyorsun benden söylemesi, model takibi elbette yapacağız ama, senin yaptığın başka bişey neyse ben senin zaten haklı olduğunu belirtip mesajını geri aldım fazla uzatmaya gerek yok. Başka forumlarda buna müsade bile etmezler bunu da bilesin. Model yorumla ama taklit ile değil kendi üslübunca yorum yaparsan seviniriz. Başkasının yaptığı yanlışı tekrarlamak model yorumlamak değildir. Artık sen adını ne koyuyorsan orası da sana kalmış, konuyu kapatalım bence,biz senin faydalı olacağını düşünüyoruz.

• Resmi Gönderi

peki abi uzatmayalım bi yanlışım olduysa özür dilerim

hayırlı geceler

Estağfurullah. Asil ben mesajını sildiğim için özür dilerim. Sadece biraz daha sabırlı ,biraz daha ılımlı olalım. Hayırlı geceler 🫡