Benim 22 den hala umudum var hala değişime açık
Bence boşa bekleme değmez değişime uğrayacak bir çıktı değil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim 22 den hala umudum var hala değişime açık
Bence boşa bekleme değmez değişime uğrayacak bir çıktı değil
,
Bu gfs sibiryayı seviyor
28-29'u için güzel geldi😊
Ne güzel görünüyor
Doğu bolgeler için güzel çıkmış ama zaten kar onların hayatını şuan bile olumsuz etkiliyor
sabahki gfs diyagramını yeni gördüm ortalama 26 ocaktan sonra 3 şubata kadar -5 te ilk defa bu kadar uzun süreli soğuk pattern görüyorum
sabahki gfs diyagramını yeni gördüm ortalama 26 ocaktan sonra 3 şubata kadar -5 te ilk defa bu kadar uzun süreli soğuk pattern görüyorum
2021 Şubat üstüne diyagram görmedim umarım bu sene 🫡
Gfs Bursa için yoğun kar veriyor kar sınırı nedir ne düşünüyorsunuz bu konuda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2021 Şubat üstüne diyagram görmedim umarım bu sene 🫡
Görüşürüz yenisi ile
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2021 Şubat üstüne diyagram görmedim umarım bu sene 🫡
hocam bunuda biliyorum ama orta vade diyebiliriz bu diyagrama bu sabahki diyagram uzun vade için iyi vade yaklaştıkça göreceğiz bakalım ne olacağını öyle ya da böyle ay sonu sistem var diye bağırıyor modeller ve diyagramlar tabi gücü ve süresi ne olur onu da vakti yaklaşınca görecez umarım artık ötelenme olmazda gelir.
hocam bunuda biliyorum ama orta vade diyebiliriz bu diyagrama bu sabahki diyagram uzun vade için iyi vade yaklaştıkça göreceğiz bakalım ne olacağını öyle ya da böyle ay sonu sistem var diye bağırıyor modeller ve diyagramlar tabi gücü ve süresi ne olur onu da vakti yaklaşınca görecez umarım artık ötelenme olmazda gelir.
Hocam bu diyagramın uzun vadesi bile 70 lere dayanmıştı diye hatırlıyorum maalesef eski telefonumda silindi o zamanki veriler. Gördüğüm en bağıra bağıra gelen sistemlerden biriydi 🫡
Var bi hayalimiz
18 OCAK
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI
sinan abi sanki gelen soğuklar karadeniz odaklı gibi