- Resmi Gönderi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BOMBA GİBİ BİR GÜNCELLEME OLDU 💪🏼💪🏼🌟
-
- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık 👏
-
Toplam Kar:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şurada 22-25 kişi takip ettik güncellemeyi misafirler hariç.
Beğeni sayısı 2-3
Burada güncellemeyi paylaşan arkadaşımız emek veriyor, zaman harcıyor. Beğeni yapmak çok basit bir şey ya! Paylaşan arkadaş 10 tuşa basıyor paylaşmak için. Siz 2 tuşa basıp beğeneceksiniz. Kimseyi zorlamak değil amacımız. Tamamen sizin vicdanınıza bırakıyorum artık...
-
kontrol güzel geldi
-
- Resmi Gönderi
Boş kaleye gol atamamak 🙂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunu alsak yeter -8
-
Bazı arkadaşlar model yorumlamasın
-
dark and cold devam edersen uzaklaştırma alacaksın.
-
dark and cold devam edersen uzaklaştırma alacaksın.
Ne yaptım doğru olanı söylüyorum.
-
-8 de kar tutmaz dedim modelde - 8 göstermiyor mu arkadaş
-
Ne yaptım doğru olanı söylüyorum.
Bana anlat bakalım ne gördün nasıl gördün hangi saati modeli at bakalım. Bir yerlerden duyma asragas haberlerle burdaki yönetim kadrosuna laf edemesiniz.
Hadi acil bekliyorum at hangi modelde kar yagmaz bekliyorum
-
Mavi koyu ise kar açık renk ise yağmur yağar düşüncesi ile matematik çözersin sadece.Sen atmosferi hiç anlamamışsın.Bu senin dediğin de olabilir ama sistem izlanda dinamiği ile gelirse olur.Hatta -10 da bile kar yağmaz kıyılara
-
-8 de kar tutmaz dedim modelde - 8 göstermiyor mu arkadaş
Modeli at bana hangi model hangi saat
-