O tarihlerde öyle bir sistem yok. O tarihlerde hava toparlanıyor. Sıcaklık artışları söz konusu. Jules verne sistemi bu sene olmaz artık.
😂😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO tarihlerde öyle bir sistem yok. O tarihlerde hava toparlanıyor. Sıcaklık artışları söz konusu. Jules verne sistemi bu sene olmaz artık.
😂😂
O tarihlerde öyle bir sistem yok. O tarihlerde hava toparlanıyor. Sıcaklık artışları söz konusu. Jules verne sistemi bu sene olmaz artık.
Adam haklı olabilir. Fakat yorumunda kesinlik içeren ifadeler olduğundan soralım varsa bu konuya dair verisi,modeli ne için olmaz ne için gelmez ?
Adam haklı olabilir. Fakat yorumunda kesinlik içeren ifadeler olduğundan soralım varsa bu konuya dair verisi,modeli ne için olmaz ne için gelmez ?
Diyagram görüntüsünde yukarı doğru hareketlenmeler var.
Diyagram görüntüsünde yukarı doğru hareketlenmeler var.
1 güncellemeye bakar o diyagramların aşağı düşmesi
1 güncellemeye bakar o diyagramların aşağı düşmesi
Uzun zamandır istikrarlı fakat o görüntü hocam, kesin değil ama şüpheli kategorisinde mesele.
Sistem zamanı gelir geçer, sistem gelmez benim için o zaman haklı olur. Sinan'ın yaptığı tahminlerde hiç sıcak olmadı, ya kuru soğuk oldu, ya sınırda sistem oldu. Yukarda da yazdım.
Sistem zamanı gelir geçer, sistem gelmez benim için o zaman haklı olur. Sinan'ın yaptığı tahminlerde hiç sıcak olmadı, ya kuru soğuk oldu, ya sınırda sistem oldu. Yukarda da yazdım.
Orasi ayrı bir olay. Sinan hocanin yaptıgı tahminlerde 3-5 günlük öteleme oluyor.5 Şubat yazısı 5 Şubat'ta oluşacak değil tabiki 5 Şubat ve sonrası yani buradan anlayacağımız 5-10 Şubat arası sistem gelme ihtimalinin olduğu.
Benim şahsi fikrim de bu yönde bana sormuş olursanız şubat 10 un dan sonra etkili bir ülke sistemi alma şansımiz var.
Onun dışında rakım sistemleri elbet olacak.
Arkadaşlar güncelleme sona erdi de ne geldi ne gitti bir yorumlayacak arkadaş yok mu? İler ki günlerde nasıl bir hava gözüküyor?
??
Toplanalım mı?
Atan yok ben atayım.. Harunsalman buradamısım
Toplanalım mı?
Atan yok ben atayım.. Harunsalman buradamısım
Burdayim abi heyecanli yerleri bekliyorum😊
21 OCAK
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
Burdayim abi heyecanli yerleri bekliyorum😊
Sen veya diğer arkadaşlar kritik yerlerde hoyt derseniz saat aralarını sıkılaştıralım Harun
millet yarın işe gidecek sanirim kimse yok 😊
millet yarın işe gidecek sanirim kimse yok 😊
Beğeni atmıyor kimse herkes burada