Ecmwf 1-2 gündür bozmadan ilerliyor gfs için aynı şey denemez son 2-3 gündür azor grönland veriyor,kafkaslara atıyor değişik çıktılar veriyor.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Ecmwf 1-2 gündür bozmadan ilerliyor gfs için aynı şey denemez son 2-3 gündür azor grönland veriyor,kafkaslara atıyor değişik çıktılar veriyor.
Yandık desene 5 şubata nolucak peki hocam
-
Yandık desene 5 şubata nolucak peki hocam
Her gün aynı şeyleri sormana gerek yok dünde yazdım modellere yansımadı hala diye ne zaman yansır bilmiyorum
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bu kış böyle ucundan kaçırırsak varya kafayı yedirtir herhalde
-
240da bir şey vermezse sıcak çıktıdır.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıcak çıkmazsa diyagramda beni vurun.
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık Zonguldakli67 👏
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler
-
Bu kış böyle ucundan kaçırırsak varya kafayı yedirtir herhalde
Kötü dönemde soğuk paterne geçtik bence hocam, kuzeyimiz kış boyu hiç bu kadar kötü durumda değildi.
-
Özellikle 28-29 sıcak çıkacak seyredin.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Eline sağlık
-
Demiştim sıcak çıkar diye.