Yine ay sonu verdi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Kimseler paylaşıma yanaşmıyor
Paylaşacak önemli bişey yok çünkü GFS 9- 10 şubatı iyice görmeye başlayınca paylaşımlar artacaktır
-
Bu arada GFS ay başı iyi geldi ama zerre güvenim yok
-
1 Şubat Güney-Doğu Marmara yoğun kar yağışlı ❄️⛄ Soğuğu ayrı beğendim. -9/-10 lar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sinan. Abim 5 şubat niyet böyle geldi
-
sinan. Abim 5 şubat niyet böyle geldi
Hocam 24 saat sonrasından emin olmayan modellerin 300 saatine neden bu kadar takılıyorsunuz? Biraz vakit geçsin 180. saate girsin, 120. saate girsin net bir şey o zaman konuşulur. Bugün +5 verir yarın -25 verir ikisi de kesin değil ki.
-
- Resmi Gönderi
Az sabretmek de çok fayda vardır .
-
5 Şubat ötelendi. 8 9 u bekle
-
- Resmi Gönderi
24 OCAK
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İKİNCİ YARI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bozulmazsa özellikle ay sonu muhteşem bir efsane olabilir.Kar için sıcaklık sınırda ama yağış olarak doğu akdeniz çok çok iyi.
-
Ocak ayı sonu ile birlikte sistemler de sona eriyor. Şu anki görüntüye göre Şubat ayı boyunca kayda değer kışa uygun bir sistem görüntüsü yok. Sürpriz olur mu zannetmem. Çünkü şubat ayları artık kış ayı olmaktan çıktı. Sıradan bir ilkbahar öncüsü bir ay görünümüne kavuştu.
-
- Resmi Gönderi
Ocak ayı sonu ile birlikte sistemler de sona eriyor. Şu anki görüntüye göre Şubat ayı boyunca kayda değer kışa uygun bir sistem görüntüsü yok. Sürpriz olur mu zannetmem. Çünkü şubat ayları artık kış ayı olmaktan çıktı. Sıradan bir ilkbahar öncüsü bir ay görünümüne kavuştu.
O zaman kapatalım siteyi. Madem kış bitti sistem yok. Seni dinleyelim madem. Sinan siteyi bu gece 00 itibari ile kapat gitsin
-
- Resmi Gönderi
Model paylaşım konusuna yazdığınıza göre bu iddialı yazınızı elinizde mutlaka bir veri vardır. Merak ettim açıkçası çünkü Şubat ayları kış ayı olmaktan çıktı demişsiniz fakat 2 sene önce ülkenin büyük çoğunluğu efsane yaşadı o ay. Ben Hatay'da Mart ayında Örtülü kar gördüm. Şubat ayı kış ayı değil diyorsunuz. Verilerinizi paylaşır mısınız neye göre yazdınız ?
-
- Resmi Gönderi
Son yazdığınız yazılara dikkat ettim forumda. Garibime de giden bir şeyler oldu. İsterseniz profilinize tıklayıp neler yazdiginiza tekrar bir bakın . 🙂 hava2023
-