Gelsin +20 yansın ortalık.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Modeller bu tarihler arası kutup bolgesine sıcak hava akışının transfer edildiğini kutup bölgesindeki soğukları güney enlemlere saldığını gösteriyor.
Mjo baktığımız da 6-7-8 faz da ilerlediğimiz ve bu faz aralığın da Balkanlar ve doğu Avrupa bir soğuk hava atağı beklenir.
Fakat burda bizim için önemli olan nao nao pozitif olması lazım negatif olursa sistem Avrupa ya kaçar hafif pozitif +0-+1 civarı Balkanlar ve batı Karadeniz yönün de soğuk hava atağı gelebilir.ensplume_small.gifScreenshot_2023-12-02-22-08-43-610_com.android.chrome.jpg
-
-
Görüntü aldatıcı olabilir tam tersi bekliyorum Şahsen bu tarih aralığında
-
Modeller bu tarihler arası kutup bolgesine sıcak hava akışının transfer edildiğini kutup bölgesindeki soğukları güney enlemlere saldığını gösteriyor.
Mjo baktığımız da 6-7-8 faz da ilerlediğimiz ve bu faz aralığın da Balkanlar ve doğu Avrupa bir soğuk hava atağı beklenir.
Fakat burda bizim için önemli olan nao nao pozitif olması lazım negatif olursa sistem Avrupa ya kaçar hafif pozitif +0-+1 civarı Balkanlar ve batı Karadeniz yönün de soğuk hava atağı gelebilir.ensplume_small.gifScreenshot_2023-12-02-22-08-43-610_com.android.chrome.jpg
Yani şuan bunlar ney p3ki
-
Şortlar çıkarıldı mı
-
Yani şuan bunlar ney p3ki
Şuan nao negatif -2 /-1 bandında geziyor
-
-
Güncelleme de tek değişmeyen şey Grönland
-
Gfs en sıcak çıktıdır net. O da bana denk geldi.
-
Gfs en sıcak çıktıdır net. O da bana denk geldi.
Elin baya uğurlu geldi ateşlere attın 😅❤️
-
- Resmi Gönderi
İzlanda Euro 2024 için baskı yapıyor.
-
Gfs yine model sonuna ne hazırlıyor acaba.
-
-
- Resmi Gönderi
Gfs yine model sonuna ne hazırlıyor acaba.
Başladığı yere geri döner 🏃♂️
-