- Resmi Gönderi
yok hocam burdaki kimseye bişey demedim şu bizim başımızın belası olan izlandaya dedim
Biliyorum abim şaka ettim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyok hocam burdaki kimseye bişey demedim şu bizim başımızın belası olan izlandaya dedim
Biliyorum abim şaka ettim
Ya kısaca pürüzsüz olmalı zonal rüzgar 0-20 arasında endekslerde 0 da veya h.altında olmalı iskandinav yükseği olmadanda sistem aldık sadece vadesi kısa olur meteociel arşivden bakabilirsiniz
Aha Trakyanin yükseklerinden kar giriş yaptı.
Ya kısaca pürüzsüz olmalı zonal rüzgar 0-20 arasında endekslerde 0 da veya h.altında olmalı iskandinav yükseği olmadanda sistem aldık sadece vadesi kısa olur meteociel arşivden bakabilirsiniz
Evet hocam dediğin tarihlerde ( Milli sistem tarihimiz) zonal rüzgar 40 lardan 20 lere düşüyor. Endeksler de nötr ve altına iniyor gibi görünüyor
zonal rüzgar 25-30 arasındayken gelen sistemler genelde orta ve doğu karadenize yarayan sistemlerdir,modellerin önümüzdeki ayda zonal rüzgar tahminine göre 10-15 seviyeleri muhtemel konumuzu açtık bekliyoruz
Aha Trakyanin yükseklerinden kar giriş yaptı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şuan oradayız. Biz
iç ve doğu anadoluyu gömecek akdeniz siklonu rakım sistemlerien devam
342 kedi mi oo
Akdeniz AB pompalıyor . Torosları ve yüksek kesimleri sağlam gömüyor
adana öldü bitti kül oldu
Evet hocam dediğin tarihlerde ( Milli sistem tarihimiz) zonal rüzgar 40 lardan 20 lere düşüyor. Endeksler de nötr ve altına iniyor gibi görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Nao nun nötr olmaması lazım bu çıktı biraz kötü inşallah böyle olmaz ..ao da eyvallah ao düşmeli notre de nao düşmemeli
Yağış Filistin'e kadar uzamış
Nötr ve nötre yakın Nao demek azor yok demek. Bu şekilde gerçekleşen sistemler genelde Avrupa'nın oluyor bizi de sıyırıp geçiyor