ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs inatla emin olarak verdiği çıktı bu olsa gerek değişmeyen ssw ısınması Ocak 18-25 arası bizi büyük bir olay bekliyor. İp ucu verecek olursam bu durum bizim icin hiç iyi değil. Hemde hiç bölünme demek bölünme bize yaramaz yb etkisinde kalırız artık uralla takılırız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Model burda kafasına göre takılıyor. Ao ya göre notre meyil ederken burda Ao yeniden aktif olmuş
-
Ao pozitif ise İzlanda da coşkun bu şekilde alçak basınçlar oluşur. Ama ao verileri ay sonu nötr diyor senaryolar bu yönde hep
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -16 mı of
-
Winter hocam sizin bu kıştan umudumuz varmı yoksa yine hüsran mi yasariz
-
Winter hocam sizin bu kıştan umudumuz varmı yoksa yine hüsran mi yasariz
Verilere göre konuşuyoruz. Şuan ssw önümüzdeki günlerde bir ısınma bekleniyor ısrarla bunun yer seviyesine yansıması 15-20 günü bulur. Bu durumu anlattım olumsuz olur diye kafadan 15 gün sileriz boş kurak günler olarak.
Diğer taraftan suanki verilere göre 10 ocağa kadar sistemler almamız lazım. Bugün den itibaren her çıktıya sistem gelecek gözü ile bakabiliriz çünkü tüm veriler bu yönde .
İçinde bulunduğumuz ay kış mevsimi olarak kuzeyde beklenen soğuk yok bu nedenle gelen ataklar cılız bitik geliyor bunu da normal karşılamak lazım. Ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya tam da olay bu şekilde.
Özetle kıs tahmini yapsam Ocak 7-8 kadar Max sistem beklerim sonrası ssw beklerim. Bitişi Şubat ilk haftalarını bulur şubat 7-20 arası sistemler alırız ondan sonrası şans ve ilkbahar gelişi zaten .ama ocak son 3 hafta kritik olacak gibi bizim için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yok artık bu ne
-
Biri şaka desin -8 kadar yükselmiş. Gfs kendine gel
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şaka yapıyorlar
-
Polar yandı kül oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yaz verileri atıyorlar galiba
-
Whisper ben gidiyorum gfs ayar çek bunlar bu gidişle ramazan bayramında sistem verecek galiba
-
- Resmi Gönderi
İç batı Anadolu gönüldü Yasin71 koş 😎
Görüntüler çok hoş ama hiç inandırıcı gelmiyor gfs olunca 😅
-
- Resmi Gönderi
Whisper ben gidiyorum gfs ayar çek bunlar bu gidişle ramazan bayramında sistem verecek galiba
HALLEDERİZZZZZZZ
Eline sağlık ustam, güzel bir öğlen güncellemesi oldu
-