- Resmi Gönderi
Küfür yasak olmasa ağır olmayan ama detaylı bir küfür yazardım.
En son çıktıya göre kar sana daha yakın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKüfür yasak olmasa ağır olmayan ama detaylı bir küfür yazardım.
Öyle mi ben bodoslama inceledim ayrıntılı incelememiştim.
Öyle mi ben bodoslama inceledim ayrıntılı incelememiştim.
Yakın işte doğunuz da kalıyor ondan dedim
Sen genede bir incele bakayım
Yakın işte doğunuz da kalıyor ondan dedim
Sen genede bir incele bakayım
İstanbul yağmur alıp gölcük nasıl kar alır anlam veremedim ama kısa süre kuvvetli kar vermiş fazla örtü beklenilmez.
Athena eline sağlık abim 👏
Merhaba arkadaşlar merak etmeye gerek yok inşallah 9 10 Ocak gibi sistem giriş yapacak sonrası da güzel olacak hayırlı geceler hayırlı yıllar diliyorum. KARamsar olmayın büyük harfle yazdım özellikle.
Ecmwf'yi bu sene takibe almak bir istisna..
bu sene de amma dönek modeller topaç bu kadar dönmüyor
Valla ana çalıştırma senaryoları arkasından sürüklerse kral o😁 Sürükleyemezse takibe devam
Önemli bir değişiklik göremedim, 10-11-12'si gibi görünüyor hala, yağış kısmına bakacağız tabii
Herkeste bir hayal kırıklığı var anlamış değilim. Bakalım. 200 lü saatlerden önce beklentiniz mi var ki? Mis gibi model sonu işte
Hepsi Kasım ayının yüzünden
Özetle bugün geçti 2-5 Ocak arası sakız adası oldu 7-10 arası kargo dağıtım şirketine geri gönderildi yanlış adres bilgisi yüzünden
7-14 Arası Hazır Beklemede
Bu arada bizim bir -32 miz vardı onu gören olursa selam söyleyin benden
gece paylaşım olursa uzun zaman sonra ben de katılırım. İki sistem olacak gibi ama ikincisi nereye belli değil belki gece uğurlu gelirim :). Sinan abi gelirsen sevinirim
gece paylaşım olursa uzun zaman sonra ben de katılırım. İki sistem olacak gibi ama ikincisi nereye belli değil belki gece uğurlu gelirim :). Sinan abi gelirsen sev
Hoş geldin çok ara verdin Kaç gündür İstanbul dışındaydım birazdan uykuya dalmazsam burada olurum
Ecmwf'yi bu sene takibe almak bir istisna..
Ben yıllardır modelleri takip ederim gfs'nin ecmye uyduğunu çok nadir görmuşumdur. Benim için en kral model gfsdir.