ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI

• Sistem de gelir,soğukta,karda..

Lakin insanoğlu için "yeter"demek yoktur.

Haklısın aralıksız 1 ay kar yağsın yine paklamaz beni çokça özlem doluyum yeter demem asla

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Haklısın aralıksız 1 ay kar yağsın yine paklamaz beni çokça özlem doluyum yeter demem asla

Biz de oyleyiz abim. Kar sevdiğimiz icin buralardayız işin temelinde. Lakin pek doyumsuzuz. Nasıl bir yaz geçirdiğimizi unutarak gelen yağışlı sistemlere dahi Ocağı kapattım tarzı yorumlar bana çok absürt geliyor. Hala barajlarımızın yagislara ihtiyacı var. Burada model yorumlamak yerine herkes kendi bölgesi adına çöp diyip gecerse ne tadı kalıyor ne takip heyecanı. Bende öyle şahsen. Gidip Meteoicel'den bakıyorum sonra. Demem o ki sabırla sükunetle takip edelim ve sadece modeli yorumlayalim . Bolge yorumlamak istersek bölge konularımız günlerce hatta aylarca boş kalıyor. Oradan yapalım bölge yorumlarımızı. Derim derim de işte can sıkıcı yorumlar gelmeye devam eder illaki. Hayırlara vesile olsun inşallah. Gece guncellemesine bakalım var mı paylaşacak müsait bir arkadaşımız?

• 2. ataktan filan bahsediliyor öyle bir durum söz konusu değil modellerin gösterdiği gibi 11 indeki sistem şuanlık bize gelmiyor ondan sonrası da avrupaya akacak tamamen ordanda bize ekmek çıkmaz boşuna hayal kurup ümitlenmeyin şu senaryolar gerçekleşirse ocağın 25 ine kadar yağmurlu puslu ybli havalara devam.

• 2. ataktan filan bahsediliyor öyle bir durum söz konusu değil modellerin gösterdiği gibi 11 indeki sistem şuanlık bize gelmiyor ondan sonrası da avrupaya akacak tamamen ordanda bize ekmek çıkmaz boşuna hayal kurup ümitlenmeyin şu senaryolar gerçekleşirse ocağın 25 ine kadar yağmurlu puslu ybli havalara devam.

Bakalım görelim

• Resmi Gönderi

02 OCAK

GFS

GECE GÜNCELLEMESİ

GİF

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

İKİNCİ YARI

• Biz de oyleyiz abim. Kar sevdiğimiz icin buralardayız işin temelinde. Lakin pek doyumsuzuz. Nasıl bir yaz geçirdiğimizi unutarak gelen yağışlı sistemlere dahi Ocağı kapattım tarzı yorumlar bana çok absürt geliyor. Hala barajlarımızın yagislara ihtiyacı var. Burada model yorumlamak yerine herkes kendi bölgesi adına çöp diyip gecerse ne tadı kalıyor ne takip heyecanı. Bende öyle şahsen. Gidip Meteoicel'den bakıyorum sonra. Demem o ki sabırla sükunetle takip edelim ve sadece modeli yorumlayalim . Bolge yorumlamak istersek bölge konularımız günlerce hatta aylarca boş kalıyor. Oradan yapalım bölge yorumlarımızı. Derim derim de işte can sıkıcı yorumlar gelmeye devam eder illaki. Hayırlara vesile olsun inşallah. Gece guncellemesine bakalım var mı paylaşacak müsait bir arkadaşımız?

Öyle tabide cidden yine fosurdadı ne güzel kaç güncelleme üst üste sistem veriyordu ama şuan GFS sabah güncellemesine bakıyorum kıyılara yine kar yok maalesef ki

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙