SnowFall hovmoller bas bas bağırıyor ucundanda olsa türkiyeye dokunur diye ama bekleyelim görelim
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Aboo Sistem kestane bile olmamış direkt yok olmuş
-
- Resmi Gönderi
Umarım en sıcak senaryo budur.
-
- Resmi Gönderi
-
Gfs 384lüsaatlerdesistemverenoğulları'nın yine model sonu enstantaneleri
-
Biz de oyleyiz abim. Kar sevdiğimiz icin buralardayız işin temelinde. Lakin pek doyumsuzuz. Nasıl bir yaz geçirdiğimizi unutarak gelen yağışlı sistemlere dahi Ocağı kapattım tarzı yorumlar bana çok absürt geliyor. Hala barajlarımızın yagislara ihtiyacı var. Burada model yorumlamak yerine herkes kendi bölgesi adına çöp diyip gecerse ne tadı kalıyor ne takip heyecanı. Bende öyle şahsen. Gidip Meteoicel'den bakıyorum sonra. Demem o ki sabırla sükunetle takip edelim ve sadece modeli yorumlayalim . Bolge yorumlamak istersek bölge konularımız günlerce hatta aylarca boş kalıyor. Oradan yapalım bölge yorumlarımızı. Derim derim de işte can sıkıcı yorumlar gelmeye devam eder illaki. Hayırlara vesile olsun inşallah. Gece guncellemesine bakalım var mı paylaşacak müsait bir arkadaşımız?
Öyle tabide cidden yine fosurdadı ne güzel kaç güncelleme üst üste sistem veriyordu ama şuan GFS sabah güncellemesine bakıyorum kıyılara yine kar yok maalesef ki
-
Ecmwf diğerlerine göre daha güzel çıktı
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf geldi Ağlamak bitti
-
- Resmi Gönderi
-
Arkadaşlar ben suanda Türkiye çapında kar takibine geri başladım çünkü ecmwf muhteşem geliyor 😂😂
-
Yukarisi cok sağlam. Hamen dogulamasa daha guzel olacak
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ben suanda Türkiye çapında kar takibine geri başladım çünkü ecmwf muhteşem geliyor 😂😂
İstanbul da uçuşan kar taneleri -12 gördün koştun hemen
-
Arkadaşlar ecmwf nin mi dediği olacak gfs ninmi hangisi daha tutarlı dır yakın vadede
-
Arkadaşlar ecmwf nin mi dediği olacak gfs ninmi hangisi daha tutarlı dır yakın vadede
Yakin vadeye inince icon u takip et
-
- Resmi Gönderi
İstanbul yağış ile soğuk denk gelse
-