ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
-
-
- Resmi Gönderi
Modellerde duzelme eğilimi var. ICON UKMO GEM hiç fena değiller. Kisa vadede GFS de geceden çok farklı 🫡
-
-
Modellerde duzelme eğilimi var. ICON UKMO GEM hiç fena değiller. Kisa vadede GFS de geceden çok farklı 🫡
Neresinde düzelme var yağış denen bir şey bırakmamışlar soğukta da törpülenme var. 14 -16 sistemini zaten yok etmişler. Ben bir düzelme göremiyorum. Dlyagramlar da bunu destekliyor zaten. Önümüzdeki mini sistemin ardından uzun süreli bir yüksek basınç blokajı gözüküyor
-
Sistem 9 10 11 yok olmuş 😂😂😂
-
Modellerin bugün 13-14 u için değişmesi lazım
-
- Resmi Gönderi
Neresinde düzelme var yağış denen bir şey bırakmamışlar soğukta da törpülenme var. 14 -16 sistemini zaten yok etmişler. Ben bir düzelme göremiyorum. Dlyagramlar da bunu destekliyor zaten. Önümüzdeki mini sistemin ardından uzun süreli bir yüksek basınç blokajı gözüküyor
16 ya daha 10 gün var. Dun geceki güncellemeler ile ilk 144 saatleri kıyasladım ona göre yorum yaptım. Diyagram 1 gecede bakın ne kadar değişiyor. Bence gelecek sistemin potansiyeline göre yorum yapmanız daha uygun olacaktır.👍
Gece
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabah diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
cmbrn41 eline sağlık abim🫡
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca sosyal medyayı da takip ediyorsunuzdur mutlaka. Milletin gazına gelmeyin. Modeller 4 gün sonra ne olacağını çözemiyor. Karar sizin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modellerin bugün 13-14 u için değişmesi lazım
-
Ben Afrika kabilelerine kar bekliyorum o bişey mi
-
- Resmi Gönderi
GEFS ve ecmwf ENS senaryo ortalaması
gefs fena değil ama ecmwf biraz doğulu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
GFS öğlen güncellemesini paylaşacak müsait bir arkadaşımız var mı?
-