YAĞIŞ:
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
bu ne looo sortları kaldırdım benn
-
Ecmwf bende bizzat paylaşım yapacağım.
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf bende bizzat paylaşım yapacağım.
Şortları çıkaralım mı Hocam?
-
Şortları çıkaralım mı Hocam?
Şortlarida çıkarırsak ne giyeceğiz o kadar mi sıcak olacak 😮
-
- Resmi Gönderi
Şortlarida çıkarırsak ne giyeceğiz o kadar mi sıcak olacak 😮
Hocam o kadar degil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hadi ECMWF sendeyiz
-
Nasıl yani kötü? Kime göre kötü neye göre nereye kötü? Benim konumuma göre iyi . Bolge konumdan da yazdım iyi olduğunu. Model yorumlayalim rica etsem. Bölge yorumlarını bölge konusuna
Hocam haklısınız konumunuz için iyi fakat ülke geneline baktığımızda kuru soğuktan ibaret
-
Ecmwf daha iyi çıkacak,çünkü sabah en yağışsız senaryoyu önümüze sundu hemde ikindi vakti eps batılı indi.
-
- Resmi Gönderi
Hocam haklısınız konumunuz için iyi fakat ülke geneline baktığımızda kuru soğuktan ibaret
Hocam sitemim bolge yorumlarının bölge konularından yapılmamasına🫡
-
Hocam sitemim bolge yorumlarının bölge konularından yapılmamasına🫡
O konuya katılıyorum hocam 🫡
-
- Resmi Gönderi
Hadi bakalım >>>WinteR<<< sendeyiz ustam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. alçak yok güzell
-