Bu 500 hpa ile hiç bişey olmaz bence kar yağsa bile yere tutsa bile direkt erime olur
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
allahın vortexcisi ya
-
Insanlar yanilmasin bu yoruma alakasi yok 2 modelin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk önce sistem yok derdiniz şimdi sistemi kabul eder iki modelle karşılaştırma yaparsınız gfs soğuk açısından aşırı iyi bir şey vermese de kara üzerinden esen karayel tüm meseleyi çözüyor rahat ol
-
-
Bu güncelleme batı karadeniz ve marmaraya yaradı bir sonra ki lerde yok olmasında
-
Karayel eşitliyor farkları 850 hpa ya bakma
Eco ya göre sistem 36 saat ve üstü bir süre kadar gfs göre 6-12 saat
-
insanlar kar yağmasından çok kendi yanılmamak istiyor. Siz mi kar seversiniz hahahahha. Yavaş yavaş döneceksiniz hepiniz gfs gibi 🤣🤣🤣🤣
-
-
insanlar kar yağmasından çok kendi yanılmamak istiyor. Siz mi kar seversiniz hahahahha. Yavaş yavaş döneceksiniz hepiniz gfs gibi 🤣🤣🤣🤣
Bu yorumu doğum tarihini 1907 yapan birinin yapması ironik olmuş
-
- Resmi Gönderi
İlk önce sistem yok derdiniz şimdi sistemi kabul eder iki modelle karşılaştırma yaparsınız gfs soğuk açısından aşırı iyi bir şey vermese de kara üzerinden esen karayel tüm meseleyi çözüyor rahat ol
Ben çok rahatım. İroni mesajinı anlamışsındır diye ümit ediyorum. Onun haricinde bir hafta önce bu sistemin potansiyelinden bahsetmiştim zaten. Nerede demişim sistem yok diye?
-
-
-
-
Buradan anlaşılmıyor wxchartsdan güncellenmesini bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
Abiler stop🤚🏻
-