Sağlam bir sistem alıcaz ama ne zaman bakalım
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Boşver in yav yağışı hava Buz gibi olsun ondan bile zevk alıyorum ben 😅😅
-
- Resmi Gönderi
dark and cold haftasonu icin gfs nin bir tik duzelme ihtimali hala var ancak gelmişiz ocak sonuna neredeyse o yuzden yagip tutmayacak olan bir kar kovalama zahmetine giresim yok, yoksa keşke ecm nin basta gosterdigi gibi gelseydi ama belliydi gfs israrinin kendine benzetecegi. Kendi senaryolarina karsi bile direnip ortalamayi yukseltti.
-
dark and cold haftasonu icin gfs nin bir tik duzelme ihtimali hala var ancak gelmişiz ocak sonuna neredeyse o yuzden yagip tutmayacak olan bir kar kovalama zahmetine giresim yok, yoksa keşke ecm nin basta gosterdigi gibi gelseydi ama belliydi gfs israrinin kendine benzetecegi. Kendi senaryolarina karsi bile direnip ortalamayi yukseltti.
Asıl Sistem gelene kadar sabır takviyesi niyetine hala o sistem için havada kar peşindeyim
-
- Resmi Gönderi
Asıl Sistem gelene kadar sabır takviyesi niyetine hala o sistem için havada kar peşindeyim
soguma artarsa lehimize, karadeniz ne kadar soğursa o kadar iyi. gelecek sistemler kirpilmadan gelir
-
sistemler o kadar çok efsaneden kestaneye döndü ki, o kadar çok ötelendi ki, bence bu kış ülkece dev bir sistem alarak tüm kışın acısını çok feci çıkaracağız. hislerimi paylaştım ama mantıksız da gelmiyor ne bileyim 😅
-
- Resmi Gönderi
sistemler o kadar çok efsaneden kestaneye döndü ki, o kadar çok ötelendi ki, bence bu kış ülkece dev bir sistem alarak tüm kışın acısını çok feci çıkaracağız. hislerimi paylaştım ama mantıksız da gelmiyor ne bileyim 😅
Olumlu veriler olduğu sürece her daim umutluyuz ve ümitliyiz. Dediğin gibi er ya da geç birşeyler olacak, kovalamaya takip etmeye devam..
-
Şimdi doğu karadeniz sistemi olucak diyorlar gelecek sistemler.Sizce nerden giriş yapacak sistemler?
-
- Resmi Gönderi
Şimdi doğu karadeniz sistemi olucak diyorlar gelecek sistemler.Sizce nerden giriş yapacak sistemler?
Model takibi yaparak zamanla göreceğiz.
-
- Resmi Gönderi
Direk karadeniz sistemi olmaz
Buna da kızmayın herkese dedim bunu
-
- Resmi Gönderi
GFS dede de bu gece sistemi verecek mi? Israrlarına devam edecek mi bakalım.
Paylaşım için müsait olan bir arkadaşımız varsa kürsüye davet edelim 👏
-
- Resmi Gönderi
GFS dede de bu gece sistemi verecek mi? Israrlarına devam edecek mi bakalım.
Paylaşım için müsait olan bir arkadaşımız varsa kürsüye davet edelim 👏
Kimse almazsa ben alabilirim🫡. Bilgisayar basinda biri varsa o önceliklidir daha rahat paylaşır.
-
- Resmi Gönderi
Başlayalım bakalım 👀
GFS18Z güncellemesi
6H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
24 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
48 H