Bu sabahki modeller Aralık ayının tamamı ile bitik olduğunu gösteriyor. Akdeniz kıyıları ve Ege kıyıları dışında yurtta yağış anlamında bile hiçbir şey yok. Kar soğuk olayı zaten gözükmüyor.. kuzeyimizdeki soğuklar daha da kuzeye doğru çekilme eğiliminde..
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Bu sabahki modeller Aralık ayının tamamı ile bitik olduğunu gösteriyor. Akdeniz kıyıları ve Ege kıyıları dışında yurtta yağış anlamında bile hiçbir şey yok. Kar soğuk olayı zaten gözükmüyor.. kuzeyimizdeki soğuklar daha da kuzeye doğru çekilme eğiliminde..
Ben durumu fazla dramatize ettiğinizi düşünüyorum atmosfer illaki toparlanma eğilimine girecekti ki zaten kimse Aralık ayının ilk yarısı için herhangi bir yağış veya soğuk diye bilgi vermedi zaten modellere baktığımız da ilk yarı üzerimiz de yüksek var sadece Ege Akdeniz çanağın da bir alçak var onun yağışını aldık ama ben özellikle 2. yarısı yani ayın 15 in den sonra kıyılara dahi kar yapacak bir sistemin yurda girmesini bekliyorum ki bu sadece benim beklemem değil modellerin çoğu bu konu da mutabık bir sistem var gücü artar mı azalır mı veya o sistem doğular kaçar mı göreceğiz ama uzun vadeye göz attığımız da çoğu model de bir sistem öngörüsü var durumu kaotik hale getirmek bence şuan için o kadar da gerekli değil benim fikrim bu. BU KIŞ BOL BOL SİSTEM TAKİP EDECEĞİZ
-
- Resmi Gönderi
Pandora ustam eline emeğine sağlık, paylaşımlar için teşekkürler.
04 ARALIK
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İKİNCİ YARI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS AKŞAM GÜNCELLEMESİ İLK YARI:
-
HOCAM İSTANBULA ARALIKTA KAR BEKLİYORMUSUNUZ MODELLERDE ÇOK KÖTÜ GÖSTERİYOR AMA SİZCE NOLUR
-
İKİNCİ YARI:
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Athena , teşekkürler 👏
-
- Resmi Gönderi
Yok ya hiç olurmu öyle bir şey. Soğuklar kuzeye çekilmiyor Türkiye güneye kayıyor
-
- Resmi Gönderi
HOCAM İSTANBULA ARALIKTA KAR BEKLİYORMUSUNUZ MODELLERDE ÇOK KÖTÜ GÖSTERİYOR AMA SİZCE NOLUR
Aralığın ilk yarısında yok 2.yaeiyi takip edelim
-
aralık ayının ilk yarısı ile 2. yarısı asla aynı olmayacak maç 90 dakika ise aralık ilk 45 dakikası çok güzel geçmeyebilir ancak ikinci yarı ile farklı bir kadro ile maça çıkacağız ülke olarak. Hatta ayın 12 15 arası Batı karadeniz tekrardan karla tanışacak gibi durmakta o yüzden ayın başında ayı bitirmenin alemi yok. Rahat olun.
-
aralık ayının ilk yarısı ile 2. yarısı asla aynı olmayacak maç 90 dakika ise aralık ilk 45 dakikası çok güzel geçmeyebilir ancak ikinci yarı ile farklı bir kadro ile maça çıkacağız ülke olarak. Hatta ayın 12 15 arası Batı karadeniz tekrardan karla tanışacak gibi durmakta o yüzden ayın başında ayı bitirmenin alemi yok. Rahat olun.
Hocam sadece batı karadeniz mi
-
- Resmi Gönderi
04 ARALIK
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ağırlıklı olarak orası ancak tablo değişime açık
-
Ağırlıklı olarak orası ancak tablo değişime açık
Inşallah hocam marmara olarak alalım bizde bi şeyler
-