Geloooo
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
NAO yani kuzey Atlantik salınımı 15 Aralık civarı eksili değerlerden 0 da doğru yöneliyor. Bu tarihten önce ivme kazanması mümkün olabilir takip edeceğiz. Nao verilerin de tıpkı gfs gibi senaryolar vardır.kırmızı çizgiler olası senaryo siyah ortama oluşacak senaryodur.
Bu veriler de çeşitli yerlerden gelen verilerle oluşur.
-
-
gfseu-0-384.png0 endeks Nao görünümü +1 bize yarar hadi bakalım..
-
Azor güzel yerden yükseliyor. Yukarısı şampiyonlar ligi gibi soğuklar. Azorun biraz toparlanması lazım..elini ayağını bizden çekmesi lazım
-
Takip eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hafta ortası güncellemeleri için biletinizi alın bence. Hayırlı geceler. Allah rahatlık versin herkese.
-
- Resmi Gönderi
Estimator eline emeğine sağlık👏 cümleten hayırlı geceler
-
Estimator Eline sağlık. Herkese hayırlı geceler Allah'a emanet.
-
Estimator eline sağlık kardeşim benim herkese hayırlı geceler umarız sabaha güzel bir modelle uyanırız herkeze allah rahatlık versin
-
- Resmi Gönderi
Takip eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hafta ortası güncellemeleri için biletinizi alın bence. Hayırlı geceler. Allah rahatlık versin herkese.
Eline emeğine sağlık abim 👏
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler abiler 👏
Hayırlı geceler herkese
-
Önümüzdeki sürece baktığımızda Aralık 2. Yarıdan itibaren bir sistem beklentisi oluşabileceğini söyleyebiliriz şahsen ben etkili bir sistem için Ocak ayını bekliyorum bu sene kışın erken başlaması hepimizi Aralık'ta beklentiye soktu😁 kış yeni başlıyor
-
20231203_111101.jpg diyagramlarda gun geçtikçe iyice onlarda bozmaya başlamış olaylar hiç iyiye gitmiooo allahım nolur yardım et bize artık
-
- Resmi Gönderi
-
-
-