- Resmi Gönderi
Modellerin 240.saatleri
Ben eksik kalmışım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModellerin 240.saatleri
Ben eksik kalmışım
Gfs farkını koyuyor
Gfs farkını koyuyor
Saçmalıklarla
Saçma modeli bu gece kim paylaşacak.
Ben yokum rahat takılın
bütün bu olanlardan yola çıkarak diyeceğimiz şey bu sene demekki çok kotu geçecek galiba
Eskilerden bir söz vardı hızlı koşan attın b.k seyrek düşermiş bizim kiside o hesap Kasım ayı bizi heyecanlandırdı sevindik dedik tamam busefer iyi gidiyoruz olacak bu iş soğuk gececek diye ama ufukta bir şey görünmüyor
bütün bu olanlardan yola çıkarak diyeceğimiz şey bu sene demekki çok kotu geçecek galiba
Aynen modeller saçma veriler alakasız ve gerek yok. Verisiz de geliyor yada gelmiyor diyebiliriz. iş tamamen Allah'a kaldı. Bence şimdi den kışı kapatalım. 2025 sezonunu bekleyelim.
Öyle deme
Aynen modeller saçma veriler alakasız ve gerek yok. Verisiz de geliyor yada gelmiyor diyebiliriz. iş tamamen Allah'a kaldı. Bence şimdi den kışı kapatalım. 2025 sezonunu bekleyelim.
Evet katılıyorum
Öyle deme
Öyle abim ama hiçbir olumlu giden bisey yok haftalardır önümüzdeki süreçte de durmuyor
Duyduğum en saçma cümle budur sanırım nasıl jma dan cop olabiliyor sanırım siz algoritmasını cozdunuz modelin 😂
İroni yaptım sistemi o verdiği için dün akşam
Öyle abim ama hiçbir olumlu giden bisey yok haftalardır önümüzdeki süreçte de durmuyor
Yağış oldu güzel İstanbul'da en azından?
Kış bitti hemde başlamadan..Her sene aynı nakaratları duyuyorum.Sadece kar kış kısırı geçtiğimiz sezonu diyebiliriz.
Onda da yine beklentileri karsilamasa da aldık kar, yağmur, soğuk..
Her şeyin bir zamanı var, zamanı varsa oluyor işte.
Aralık ayında kim düşünmüş sezona başlamadan İstanbul da ve Batı da kar yağışını?
Bekleyelim görelim.. Beklentisi olmayanlar da lütfen Karalar bağlayıp yazmasınlar, beklesinler.
Kimse bir şey kaybetmez..Her sene kar yagana kadar bu veryansınları görüyoruz, okuyoruz..
Kar yağıyor ve yağdı şükürler olsun da demeden tekrardan bir beklentiye giriyoruz ve yine o kısır döngü başlıyor.
Yapmayın arkadaşlar, neden başka mecralarda değilde forumdayız?
İşin tadı tuzu budur..Takip ve heyecanlı bekleyişler.
Hayırlı geceler
Paylaşan olmazsa ben atacağım GFS
10 ARALIK
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
HAYDİ BİSMİLLAH