kısa girdigmizdenberidir modeller birtane düzgün çıktı verdiğini görmedim hocam ondan olabilir mi bu sene demekki var biseyler yani bizde gördüğümüzü söylüyoruz hocam yani
Bak bu yorum güzel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkısa girdigmizdenberidir modeller birtane düzgün çıktı verdiğini görmedim hocam ondan olabilir mi bu sene demekki var biseyler yani bizde gördüğümüzü söylüyoruz hocam yani
Bak bu yorum güzel
cmbrn41 şimdiden eline emeğine sağlık. Ben sonunu görmek istemiyorum. Hayırlı geceler cümleten 👏
cmbrn41 şimdiden eline emeğine sağlık. Ben sonunu görmek istemiyorum. Hayırlı geceler cümleten 👏
Teşekkürler hocam hayırlı geceler
Bende yorum yapayım. Aralık sonuna kadar En az 2 atak ihtimali. 1 kesin güçlü gelecek fakat ao nao belirsizliği var sistemler soğuklar bu sebeplerden dolayı erken çekilme sıyırıp geçme şansı oluyor. Her 2 veride 19-23 Aralık arası Max pump olayı var hemen geri çekiliyor burda belirsizlik bundan dolayı oluşuyor. Hatta ao da 2 dalga yükseliş daha yüksek kuvvetli.Modelleri attım akşam tekrar atalım .
Bakınız
GFS GECE GÜNCELLEMESİ SONLANMIŞTIR. TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER CÜMLETEN HAYIRLI GECELER
GFS GECE GÜNCELLEMESİ SONLANMIŞTIR. TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER CÜMLETEN HAYIRLI GECELER
Eline emeğine sağlık abim 👏
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler abiler 👏
Hayırlı geceler herkese
Eline emeğine sağlık abim 👏
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler abiler 👏
Hayırlı geceler herkese
Sağolasın abi hayırlı geceler