- Resmi Gönderi
Eline sağlık yağış güzel kar Karadeniz de ve iç bölgelerde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık yağış güzel kar Karadeniz de ve iç bölgelerde
Diyagramlardan devam bence😅 Ana çıktılar değişip duruyor zaten
Özetle bugün geçti 2-5 Ocak arası sakız adası oldu 7-10 arası kargo dağıtım şirketine geri gönderildi yanlış adres bilgisi yüzünden
7-14 Arası Hazır Beklemede
Güzel özet geçmişin ama mantıken böyle bir sistem ihtimali varken. Hadi diyelim bu şekil de sıyırdı. Geri dönüş toplanması min 1 hafta. Bu sistem kaçarsa 14-15 inde sistem beklemek bana göre mantıksız olur.
Küfür yasak olmasa ağır olmayan ama detaylı bir küfür yazardım.
Hangisi iyi sistem verirse kral o oluyor
Sonra niye uyku tutmuyor.
Yazık gerçekten bu ülke bunu haketmiyor 😂 kaçan balık büyük olurmuş şuna bak
Güzel özet geçmişin ama mantıken böyle bir sistem ihtimali varken. Hadi diyelim bu şekil de sıyırdı. Geri dönüş toplanması min 1 hafta. Bu sistem kaçarsa 14-15 inde sistem beklemek bana göre mantıksız olur.
Sistemlerde mantık yoktur maalesef mantık olsa sabah güncellemesinde İstanbula 1,5 metre kar olurdu
Toparlanma için serum vitamin olarak basınç dizimleri yazarız
Böyle eğlenceli yazalım
Hangisi iyi sistem verirse kral o oluyor
Valla ana çalıştırma senaryoları arkasından sürüklerse kral o😁 Sürükleyemezse takibe devam
Herkeste bir hayal kırıklığı var anlamış değilim. Bakalım. 200 lü saatlerden önce beklentiniz mi var ki? Mis gibi model sonu işte
İlk derse çalıştık İkici ders diyagramlar
Fakat ders eskiler siyah olana bakarlarmış
Aldığımız oksijenden soluduğumuz havaya kadar rabbim ne derse odur.ona şükür etmek lazım demek ki böyle olması gerekiyormuş. Ayrıca bu gelişen sistem için sabahki seneryo olması durumda cok can kaybı olur hem insan hem hayvan dışarda kalan kimsesizleri düşünemiyorum bile . Rabbim herşeyin iyisini bilir .
Bizler aman ha isyan edici söylemlerden uzak duralım. Bu dünya sınav dünyası.
Herkeste bir hayal kırıklığı var anlamış değilim. Bakalım. 200 lü saatlerden önce beklentiniz mi var ki? Mis gibi model sonu işte
Neresi güzel hocam mis gibi kaçan sistem bize bıraktığı kuru soguklar Kafkas yolcusu bu görüntüler.
İnşallah düzelir
Yazık gerçekten bu ülke bunu haketmiyor 😂 kaçan balık büyük olurmuş şuna bak
Şöyle yapmalım ülke olarak inşaat molozlarını
Ingiltere ile batı avrupa arasında dökelim
Aldığımız oksijenden soluduğumuz havaya kadar rabbim ne derse odur.ona şükür etmek lazım demek ki böyle olması gerekiyormuş. Ayrıca bu gelişen sistem için sabahki seneryo olması durumda cok can kaybı olur hem insan hem hayvan dışarda kalan kimsesizleri düşünemiyorum bile . Rabbim herşeyin iyisini bilir .
Bizler aman ha isyan edici söylemlerden uzak duralım. Bu dünya sınav dünyası.
Evet tabii ki haklısın ama benim başka dertlerimde var üstad 5 tane uyku ilacı içiyorum anca uyuyorum.