bu sene de amma dönek modeller topaç bu kadar dönmüyor
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Valla ana çalıştırma senaryoları arkasından sürüklerse kral o😁 Sürükleyemezse takibe devam
Önemli bir değişiklik göremedim, 10-11-12'si gibi görünüyor hala, yağış kısmına bakacağız tabii
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Herkeste bir hayal kırıklığı var anlamış değilim. Bakalım. 200 lü saatlerden önce beklentiniz mi var ki? Mis gibi model sonu işte
Hepsi Kasım ayının yüzünden
-
Özetle bugün geçti 2-5 Ocak arası sakız adası oldu 7-10 arası kargo dağıtım şirketine geri gönderildi yanlış adres bilgisi yüzünden
7-14 Arası Hazır Beklemede
-
- Resmi Gönderi
Bu arada bizim bir -32 miz vardı onu gören olursa selam söyleyin benden
-
gece paylaşım olursa uzun zaman sonra ben de katılırım. İki sistem olacak gibi ama ikincisi nereye belli değil belki gece uğurlu gelirim :). Sinan abi gelirsen sevinirim
-
- Resmi Gönderi
gece paylaşım olursa uzun zaman sonra ben de katılırım. İki sistem olacak gibi ama ikincisi nereye belli değil belki gece uğurlu gelirim :). Sinan abi gelirsen sev
Hoş geldin çok ara verdin Kaç gündür İstanbul dışındaydım birazdan uykuya dalmazsam burada olurum
-
Ecmwf'yi bu sene takibe almak bir istisna..
Ben yıllardır modelleri takip ederim gfs'nin ecmye uyduğunu çok nadir görmuşumdur. Benim için en kral model gfsdir.
-
Hoş geldin çok ara verdin Kaç gündür İstanbul dışındaydım birazdan uykuya dalmazsam burada olurum
Sıkıntı yok abi iş güç varsa tutmayayim ben seni sonra sistem de zortlar altından kalkamam 😂
-
Gfs ecmwf tutarlılık tartışmaya gerek yok bence Sinan abi ecmwf e hakaret oluyor sanki 🥲
-
- Resmi Gönderi
Gfs ecmwf tutarlılık tartışmaya gerek yok bence Sinan abi ecmwf e hakaret oluyor sanki 🥲
Beni övdüysen Hiç üstüme almıyorum
-
ECMWF KONTROLDE AZORUN ALTINI OYUYORSA VAR BİR SIKINTI
-
zonal rüzgarlar -10 a düşmüş haberimiz yok
-
Global fındık sistem güncellemesi bu gece kimde
-
- Resmi Gönderi
Global fındık sistem güncellemesi bu gece kimde
Atalım bakalım neler olacak abim
-